Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στο φιλικό προετοιμασίας που έπαιξε στο Καινούργιο, με αντίπαλο την τοπική ΔΟΞΑ.

Η ομάδα των Καλυβίων ήταν σοβαρή σε όλο τον αγώνα, δημιούργησε φάσεις και έδειξε πολύ καλά αγωνιστικά δείγματα στη φάση αυτή της προετοιμασίας της, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε με ωραίες προσπάθειες παικτών της να πετύχει τρία τέρματα και τις εντυπώσεις!

Ο προπονητής Λεωνίδας Ζαχαράτος δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά τόνισε ότι η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί, ούτως ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη όταν θα αρχίσουν οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος της ομάδας των Καλυβίων, Γεράσιμος Ευστ. Μπελεβώνης, που βρέθηκε στο γήπεδο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους, ενώ ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει ενίσχυση του ρόστερ με δύο ή τρεις μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Τα γκολ

60′ προσπάθεια από δεξιά του Παπαδόπουλου σέντρα στον ξεμαρκάριστο Ρεπετσά και 0-1

83′ Ατομική προσπάθεια του Αριστόπουλου από δεξιά και πάλι σέντρα στην περιοχή και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά κάνει το 0-2

90+ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή Λεωνίδα η μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κορδάτου και 0-3

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Ζαχαράτος Λεωνίδας)

Ανδριόπουλος, Β. Καραλής, Γαλλιάς, Γ. Στρατόπουλος, Αριστόπουλος, Μπιτσικώκος, Μυλωνάς, Μυγδάκης, Ψιλογιανόπουλος, Τασούλης, Βλαχοδήμος

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κρανιάς, Λ. Καραλής, Ν. Ρεπετσάς Ν,Τσάμης.Δ, Παπαδόπουλος, Κ. Στρατόπουλος.

Δόξα Καινουρίου (Μακρής Γιάννης)

Κορδάτος, Στριμένος, Σελιμάς ,Γκάτσης, Κουτσολάμπρος, Ζήσης,Τζωρτζόπουλος, Κόκκαλης, Μαμασούλης, Καρόπουλος, Βάτσιος, Ντόντος, Αυγέρης, Ασημακόπουλος, Μπόκας.

 

πηγη http://www.kalyvia.gr/