«Άγιο» στην κυριολεξία είχαν ο οδηγός (πατέρας) και μια 21χρονη γυναίκα επιβάτης (η κόρη του) οχήματος τύπου κλούβας που εξετράπη της πορείας της στο 71ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.
Πρόκειται για πολύ σοβαρό τροχαίο που προκλήθηκε λόγω του παγετού στη στροφή που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη New York όπου κινούνταν το όχημα με κατεύθυνση προς Αγρίνιο γύρω στις 8:40 το πρωί.
Εξαιτίας του παγετού το όχημα εξετράπη της πορείας του, βρέθηκε εκτός δρόμου και ανατράπηκε καταλήγοντας σε ρέμα σε βάθος λίγων μέτρων όπου μάλιστα υπήρχε και νερό.
Σήμανε συναγερμός, η εικόνα ήταν εξαιρετικά ανησυχητική και άμεσα σημειώθηκε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής που έσπευσε με τέσσερα οχήματα και πολλούς άνδρες για τους απεγκλωβισμούς.
Ο πατέρας είχε εξέλθει μόνος του από το όχημα ωστόσο για την κόρη του απαιτήθηκε λεπτή επιχείρηση απεγκλωβισμού από τους άνδρας της Πυροσβεστικής. Πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύονται με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματισμούς όχι σοβαρούς.
Στο σημείο φυσικά βρίσκεται και μεγάλη δύναμη της Τροχαίας Αγρινίου που συνδράμει, ερευνά για τα αίτια και ρυθμίζει την κυκλοφορία.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ευτύχημα που το τροχαίο δεν είχε σοβαρότερες επιπτώσεις ενώ αναδεικνύει τους κινδύνους λόγω του παγετού στους δρόμους.
troxaio
9
1245678
troxaio1