Περιπολικά της Αστυνομίας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και άντρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνέλαβαν τρεις Ρομά.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τον Ισθμό της Κορίνθου. Οι Ρομά μόλις αντιλήφθηκαν ότι η Αστυνομία τους καταδιώκει ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να ξεφύγουν. Λίγα λεπτά αργότερα, έβαλαν φωτιά στο όχημα μάρκας BMW που οδηγούσαν στο Περιγιάλι Κορινθίας και στη συνέχεια έκλεψαν με την απειλή μιας καραμπίνας ένα άλλο διερχόμενο αγροτικό, χτύπησαν τον οδηγό και συνέχισαν την πορεία τους προκειμένου να ξεφύγουν. Oοδηγός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, τους εντόπισαν εκ νέου και κατάφεραν με πραγματική αυτοθυσία και κίνδυνο της ζωής τους (καθώς οι Ρομά ήταν οπλισμένοι) να συλλάβουν τρεις από αυτούς στα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου, ενώ το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων κάτι που είναι θέμα χρόνου, καθώς η δράση των συγκεκριμένων είναι γνωστή στην Αστυνομία Κορίνθου μιας και έχουν εμπλακεί και σε άλλες ληστείες στο παρελθόν.

loutrakiblog.gr, korinthostv.gr