Στη «φάκα» που τους είχαν στήσει αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έπεσαν σήμερα το πρωί στη Κρήτη δύο Έλληνες (μια 43χρονη και ένας 36χρονος), κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, μετά την άφιξη πλοίου από τον Πειραιά, στα Χανιά, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, η 43χρονη, η οποία και επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, που οδηγούσε ο 36χρονος και είχαν ως προορισμό το Ηράκλειο.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, επί της Ν.Ε.Ο. Χανίων – Σητείας, συνέλαβαν την 43χρονη και τον 36χρονο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολική ποσότητα ηρωίνης 490 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα και ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή.

Επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

21042016kriti3ΗΡΩΙΝΗΗΡΩΙΝΗ2