Ιδιαίτερη ικανοποίηση και συγκίνηση για το έργο που προσφέρει το «Παναγία Ελεούσα», αισθάνθηκε ο Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής πρώην υπουργός, Νικήτας Κακλαμάνης, κατά την επίσκεψή του στο Εργαστήριο.

Ο κ. Κακλαμάνης βρέθηκε το Μεσολόγγι προκειμένου να παραβρεθεί σε εκδήλωση της Ν.Δ. και με την ευκαιρία αυτή επισκέφθηκε το «Παναγία Ελεούσα», το οποίο ως υπουργός Υγείας είχε στηρίξει χωρίς όμως ποτέ να το έχει δει από κοντά, όπως υπογράμμισε ο ίδιος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αργότερα. Ο κ. Κακλαμάνης έκανε μάλιστα και κάποιες προτάσεις στα μέλη της Διοίκησης, με τα οποία συναντήθηκε, προκειμένου να στηριχθεί οικονομικά η δομή, αφού το κοινωνικό κράτος με την παρούσα κυβέρνηση είναι ανύπαρκτο, όπως τόνισε ο ίδιος. Πρότεινε μια επίσκεψη των παιδιών στη Βουλή, προκειμένου να δουν από κοντά τη λειτουργία της, ενώ είπε ότι θα παρέμβει ο ίδιος για να γίνει μια έκθεση –μπαζάρ των αντικειμένων που κατασκευάζουν τα ίδια τα παιδιά στο Εργαστήριο, στο Περιστύλιο της Βουλής για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα ενισχύσουν την προσπάθεια. Επίσης είπε ότι θα παρέμβει ο ίδιος στο Αττικό Μετρό, ώστε να επιτραπεί μια ανάλογη έκθεση και στο χώρο αυτό, με σκοπό πάντα τη συγκέντρωση εσόδων.

Screenshot_219Στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για όλα τα «όχι» που έγιναν «ναι» όπως είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι τίποτα από εκείνα που ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε στον κόσμο δεν τηρήθηκε. Ουσιαστικά μίλησε για εξαπάτηση του λαού, ενώ θέλησε να διευκρινίσει ότι πίσω από το κίνημα «Παραιτηθείτε» δεν κρύβεται η Ν.Δ. όπως θέλουν κάποιοι να υποστηρίζουν. Επίσης μίλησε για την υγεία και την παιδεία που είναι οι δυο τομείς που πλήττονται πρώτοι σε μια οικονομική κρίση, παρόλο που θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο, ενώ υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. όταν γίνει κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει με τόσο απόλυτο τρόπο στους δανειστές, όπως άλλωστε έκανε και στην προηγούμενη θητεία της, καταφέρνοντας να αποτρέψει πολλές από τις απαιτήσεις τους.Screenshot_221

 

aixmi-news.gr