Κι αν πολλοί πιστεύουν ότι τα πράγματα στην έπαυλη είναι ονειρικά, η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ σύμφωνα με το πρώην κουνελάκι του Playboy, Holly Madison.

Η Holly Madison, μίλησε στο αμερικάνικο People για τις συνθήκες διαβίωσης στην περίφημη έπαυλη στο Holmby Hills, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Η ίδια μάλιστα, βγάζει τα άπλυτα της βίλας της ακολασίας, στη φόρα, στο νέο της βιβλίο «The Vegas Diaries, os juicy proof».

holly2

Η 36χρονη Holly, που έμεινε συνολικά εφτά χρόνια κάτω από την στέγη της έπαυλης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό είπε: «Ήταν μια συνεχόμενη μάχη. Προσπαθούσα να πουλήσω την εικόνα του στυλ “Ω, όλα είναι τόσο τέλεια εδώ”, αλλά ήμουν δυστυχισμένη μέσα μου».

Η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε ότι υπήρχε διαρκής κριτική και πως έπρεπε να συμμορφώνεται και να ακολουθεί τους κανόνες. «Δε μου άρεσε να είμαι κλώνος. Ήταν σίγουρα κάτι που με ενοχλούσε όλη την ώρα. Δεν υπήρχε εμπιστοσύνη, αλλά χειραγώγηση… Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός με τα άλλα κορίτσια. Έμαθα να μην εμπιστεύομαι ορισμένα άτομα. Υπήρχε μεγάλος φόβος…».

holly

 

newsbeast.gr