Να επιστρέψει πίσω μισθούς που φτάνουν τα 23.000 ευρώ, εγκαλώντας τον για «αδικαιολόγητη αποχή από τα καθήκοντά του», καλούν οι υπηρεσίες του δημοσίου τον Άκη Τσελέντη.

Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, δείχνει το έγγραφο με το οποίο η Γενική Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ζητά να δώσει πίσω τα 23.000 ευρώ, αναφέροντας εξοργισμένος:

«Και επειδή πρέπει να ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ διαβάστε το παρακάτω έγγραφο, που έλαβα επειδή αυτά τα δυο χρονιά που είμαι Δ/ντης στο Γεωδυναμικό αδυνατούσα να κατεβαίνω κάθε εβδομάδα να κάνω ένα εξαμηνιαίο μάθημα, ζητούν αναδρομικά μισθούς δυο χρόνων λες και ήμουν κανένας αργόσχολος Καθηγητής…. Ενώ γνωρίζουν ότι προΐσταμαι δυο επιχειρησιακών κέντρων του Γεωδυναμικού και του Εθνικού κέντρου προειδοποίησής για τσουνάμι, όλα αυτά στον άνθρωπο που τους έφτιαξε από το μηδέν ένα σεισμολογικό κέντρο που τίμησε το Παν/μιο που διδάσκουν τα βιβλία μου που όργωσα όλα τα βουνά της Δυτικής Ελλάδας τοποθετώντας σεισμογράφους, που τους έφερα πάνω από 10 εκ € ερευνητικά προγράμματα κλπ κλπ. Ενοχλήθηκαν κάποιοι που έγινα Καθηγητής στο Παν/μιο Αθηνών και δεν κάθισα να ανέχομαι άλλο τέτοιες καταστάσεις. Αλλά το ίδιο δεν έγινε και με τον διάσημο Καθηγητή Ματσούκα, τον πρωτοπόρο στην έρευνα ενάντια στο Αλσχάιμερ που αρνήθηκαν να τον κάνουν ομότιμο!!!!!»

tsele_1

Πηγή: tempo24.gr