Μια ακόμα περίπτωση γιατρού ο οποίος απαίτησε φακελάκι για να παράσχει τις υπηρεσίες του σε ασθενή αποκάλυψε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 62χρονος γιατρός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, συνελήφθη σήμερα το πρωί με το φακελάκι με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.000 ευρώ στο χέρι!

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος γιατρός της απαίτησε 1.000 ευρώ, για χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις 18-3-2016.

Σήμερα, το πρωί η καταγγέλλουσα παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ στον γιατρό, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.