Ο Γιώργος Καραλής γεννήθηκε το 1948 στην Αθήνα. Αμέσως μετά το τέλος των γυμνασιακών του σπουδών άρχισε να εργάζεται ως  δημοσιογράφος και από το 1971 ξεκινά την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο», στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ». Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «Πρωινή Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Γνώμη», «Ειδήσεις», «Επικαιρότητα», «Εγνατία», «Καθημερινή» και στον Τ/Σ «Mega Channel» απασχολούμενος σε διάφορα ρεπορτάζ όπως του Υπουργείου Μεταφορών, Περιβάλλοντος, πολιτικό, πολιτιστικό κ.α..

Εργάστηκε στην ΕΡΤ ως ρεπόρτερ αλλά και σε Διευθυντικές θέσεις ενώ υπήρξε από τους πρωτεργάτες του Ρ/Σ «Flash» αλλά και η πρώτη του φωνή.

karalisΓια πολλά χρόνια διετέλεσε υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ενώ ήταν ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του «Αθήνα 2004». Τέλος, υπήρξε Σύμβουλος Διοίκησης της ΟΠΑΠ Α.Ε.. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΟΠΑΠ υπήρξε ένας από τους βασικούς εμπνευστές και δημιουργούς της ΟΠΑΠ TV.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και ιδιαίτερα την κόρη του Κίρκη και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο.

Η κηδεία του Γιώργου Καραλή θα γίνει αύριο Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016, στις 14.00,  στο Α’ Νεκροταφείο (Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων). Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να διατεθούν χρήματα στη ΜΚΟ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ή στην Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων «ΑΡΣΙΣ».

Ν.Δ.: Πολυπράγμων, σεμνός, ευπρεπής

Συλλυπητήρια εκφράζει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της. «Με θλίψη αποχαιρετούμε το συνάδελφο Γιώργο Καραλή, ο οποίος με γενναιότητα πάλεψε, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να νικήσει στη μάχη με το θάνατο. Μέσα από τη σκληρή δουλειά και την μαχητικότητά του κατάφερε να κερδίσει την επαγγελματική καταξίωση. Πολυπράγμων, σεμνός, ευπρεπής, με επαγγελματική ευσυνειδησία και μεγάλες ικανότητες,  ήταν πρόθυμος πάντα να βοηθήσει νεότερους συναδέλφους. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας» αναφέρει.

 

aftodioikisi.gr