Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δώδεκα κλοπές γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων και μια ζωοκλοπή στην Αιγιαλεία.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ενός 39χρονου, αλλοδαπού, άνδρα, υπηκόου, Αλβανίας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαπράξει δώδεκα κλοπές και μια ζωοκλοπή σε οικίες και αποθήκες, το τελευταίο έτος, σε διάφορες περιοχές της Αιγιαλείας, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία συνολικής αξίας (17.000) ευρώ.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 39χρονου, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερα χορτοκοπτικά, δύο αλυσοπρίονα, ένα μουσαμά και τέσσερα οικόσιτα ζώα, τα οποία ήταν προϊόντα κλοπής και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.