Τις τελευταίες πρωτοβουλίες του δημάρχου Αγρινίου κ.Γ.Παπαναστασίου για την βελτίωση και την άρση της επικινδυνότητας του δρόμου -καρμανιόλα από τον κόμβο της Ερμίτσας έως το ΚΤΕΛ επικύρωσε και ενδυνάμωσε απόψε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου σε μια συνεδρίαση στην οποία παραβρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής .
Στην ομόφωνη απόφαση γίνεται λόγος ουσιαστικά για την ανακατασκευή του δρόμου που θα τον καταστήσει ασφαλή αλλά και θα αξιοποιεί τις περιουσίες των κατοίκων και θα τον κάνει λειτουργικό για τους επαγγελματίες της περιοχής .

Από τη μεριά τους οι εκπρόσωποι των κατοίκων στις τοποθετήσεις τους εξέφρασαν την οργή τους για τα όσα υφίστανται οι ίδιοι σε έναν δρόμο που  σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με παραλογισμό και που κόστισε, ακόμη ,με το χάσιμο ,πρόσφατα , ανθρώπινης ζωής.
Όπως ήδη ειναι γνωστό κλιμάκιο του ΥΠΟΜΕΔΙ θα επισκεφθεί αυτή την Παρασκευή ,το δρόμο ,σε συνέχεια της σύσκεψης που είχε ο δήμαρχος στο υπουργείο προκειμένου να δουν από κοντά τον δρόμο -έκτρωμα και να προχωρήσουν σε αποφάσεις.

Στην απόφαση διατυπώνονται σειρά προτάσεων οι οποίες θα εξετασθούν από ειδικούς όπως η κατασκευή πεζογεφυρών ,κυκλικών κόμβων κλπ.
Να σημειωθεί ότι ως άμεσο μέτρο ανακοινώθηκε πως μπρος απο το ΚΤΕΛ και στη μέση του δρόμου θα τοποθετηθούν μπαριέρες με χώμα σε συνεργασία Δήμου και Περιφερειας ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.

 

http://www.agriniotimes.gr/