Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, περίπου στις 4 π.μ. στον κυκλικό κόμβο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του πολυκαταστήματος Intersport (πρώην Sprider).

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος κάμπριο, περίπου 40 με 45 ετών ερχόμενος από Μεσολόγγι, έπεσε πάνω σε στύλο φωτισμού και στη συνέχεια [προσέκρουσε στο κράσπεδο του κόμβου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτιναχτεί και από αυτό να εκσφενδονιστούν έξω, τόσο ο ίδιος ο οδηγός όσο και οι δυο επιβάτες του αυτοκίνητου!
geg-troxaio-kombos2Το αυτοκίνητο στη συνέχεια αναποδογυρισμένο ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου, ενώ από τους τρεις επιβαίνοντες προσγειώθηκαν οι δυο στο χώμα  και ο ένας στην άσφαλτο.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τους περιοίκους να πετάγονται τρομαγμένοι στα μπαλκόνια τους, ενώ διερχόμενοι σταμάτησαν για να βοηθήσουν τους τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Το ευτύχημα είναι πως παρά την σφοδρότητα  του τροχαίου, κανείς τους δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

Η Τροχαία του Αγρινίου, ερευνά τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος.

 

πηγη: agriniopress.gr