Θλιβερό φινάλε στις έρευνες για την εξαφάνιση του Γεράσιμου Καλιακμάνη. O 55χρονος  ,που αγνοείτο από το  Σάββατο 7 Νοεμβρίου όταν και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του

Νοσοκομείου Αγρινίου απ΄ όπου έφυγε χωρίς τη συγκατάθεση των ιατρών, βρέθηκε νεκρός σήμερα.
Επί 10 ημέρες ήταν σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες και  αναζητήσεις από οικεία του πρόσωπα ενώ είχε μεταδοθεί και συναγερμός silvert alert.
Τραγική ειρωνεία πως  η σορός του Γεράσιμου Καλιακμάνη εντοπίστηκε  σε μικρή  απόσταση από το Νοσοκομείο, σε πρανές με καλαμιές και χόρτα μεταξύ των περιφράξεων του ιδρύματος.
Τραγικότερη όλων η ιστορία γύρω απο τον εντοπισμό του . Το ακριβές σημείο υπέδειξε γνώριμος του Καλιακμάνη που τον είχε συναντήσει  στον ίδιο σημείο στις 9 Νοεμβρίου, δύο μέρες μετά την εξαφάνιση. Τότε μάλιστα είχαν συνομιλήσει καθώς ο γνωστός του δεν γνώριζε πως ο 55χρονος αγνοούνταν. Το έμαθε μετά από ημέρες και έσπευσε να ενημερώσει τις αρχές και οικείους να υποδείξει το σημείο όπου μετέβη και ο ίδιος.
Εκεί έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική για την ανάσυρση της σορού. Θα ακολουθήσει πλέον η έρευνα για τα αίτια του θανάτου ενώ θα παραγγελθεί και η νεκροψία-νεκροτομή  στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

\

πηγη http://www.agrinionews.gr/