Η ισοπαλία και μάλιστα με σκορ 2-2- είναι το απότέλεσμα που ταιριάζει στις αναμετρήσεις του Μενιδίου με το Σκουφά Κομποτίου. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα 3 τελευταία παιχνίδια των δύο αντιπάλων η κανονική τους διάρκεια έληξε με το ίδιο σκορ όπως επίσης και τα 3 τα διεύθυνε ο ίδιος διαιτητής κ. Κουτσιαύτης. Σήμερα στο γήπεδο του Μενιδίου έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και η ισοπαλία όπως ήρθε φαίνεται να αδικεί τους γηπεδούχους οι οποίοι αγωνίζονταν από το 43΄ με έναν παίχτη λιγότερο.
Οι φάσεις του αγώνα:
Φάουλ για το Μενίδι έξω από την περιοχή με εκτελεστή τον Καλπακούλα, κεφαλιά πάσα του Βανάκα στον αμαρκάριστο Γιώτη με κεφαλιά αυτός ανοίγει το σκορ 1-0.
14΄Σουτ του Κυριάκη, άουτ.
18΄Σουτ του Μιχάλη, άουτ.
30΄Ο Μήτσος από κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Νάκο.
43΄ Ο Γιώτης Θ. αποβάλλεται για σκληρό μαρκάρισμα με 2η κίτρινη κάρτα.
51΄Γύρισμα του Κυριάκη από κοντά οι παίχτες του Σκουφά χάνουν σημαντική ευκαιρία.
58΄ Σε μια λάθος εκτίμηση του Δράκου, ο Μήτσος από κοντά με πλασέ ισοφαρίζει.
66΄ Ο Καλαμπούκης 15 μέτρα έξω από την περιοχή κεραυνοβολεί τον Παπαχρήστο ίσως το πιο όμορφο γκολ της αγωνιστικής 2-1.
74΄ Σουτ του Μήτσου μπλοκάρει ο Νάκος.
86΄Φάση διαρκείας μέσα στην εστία του Μενιδίου, ο Νικοπολίδης από κοντά ισοφαρίζει σε2-2.
Δηλώσεις προπονητή της ΑΕΜ Β. Παπαγεωργίου: «Σήμερα παρά τις σημαντικές απουσίες μας, δείξαμε ότι η ομάδας μας ήταν ανταγωνιστική απέναντι σε έναν αντίπαλο με πλήρες ρόστερ, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον αγώνα καθώς δεχτήκαμε 2 αστεία γκολ. Συγχαρητήρια σε όλους του παίχτες, η ισοπαλία μας αφήνει μια πικρή γεύση έτσι όπως ήρθε, συνεχίζουμε».
Συνθέσεις:
ΑΕ Μενιδίου: Νάκος, Στασινός Λ., Γιώτης Θ., Μπούρας, Καλαμπούκης, Καλπακούλας, Γιώτης Ε.(85 Στασινός Β.), Βανάκας, Τζαλοκώστας, Μπαλαδήμας (52΄Μόσχος), Κορέλης (90΄Παντιώρας Γ.).
Σκουφά Κομποτίου: Παπαχρήστος, Μανιώτης, Βασίλας, Κακαβας, Μπαλάτσας, Νάσιος(72΄Κολιούλης), Κυριάκης, Νικοπολίδης, Μήτσος, Μιχάλης, Τσίρος.

http://e-maistros.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.