Νίκη και συνάμα πρόκριση στους οκτώ του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Τετάρτης 11/11 που επιβλήθηκε στην παράταση της ομάδας του Αμφιλόχου με σκορ 3-2, κανονική διάρκεια του αγώνα 1-1.

Καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι που κατάφεραν να προηγηθούν στο 15΄με τον Τσιούνη μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού προς τον Καραδήμα 0-1. Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία στο παιχνίδι στο 25΄με σουτ του Ρισβά να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ θα καταφέρει να ισορροπήσει το παιχνίδι με την είσοδο του Αυτζή και Νικολόπουλου στο κέντρο, χωρίς όμως κάποια από τις δυο ομάδες στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν να καταφέρουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, με το παιχνίδι να οδηγείτε στην παράταση.

Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο της παράτασης θα περάσει χωρίς κάποια σπουδαία ευκαιρία και για τους δυο, για να έρθει στο 113΄ και πάλι ο Τσιούνης να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν σωστά την μπάλα, και με τσίμπημα της μπάλας να προλαβαίνει τον Καραδήμα και να δίνει το προβάδισμα στο σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για να φέρνουν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια, στο 115΄στημένη μπάλα για την ΑΕΜ με τον Νικολόπουλο να κάνει το γέμισμα στο πρώτο δοκάρι, προβολή του Πέκεζ και 2-2 μέσα σε εντόνους πανηγυρισμούς.

Στο επόμενο λεπτό 116΄σε απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα των γηπεδούχων κάτοχος θα γίνει ο Αυτζής, που με σουτ έξω από την περιοχή αριστερά και πλάγια θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Αργύρη και θα κάνει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και φιλάθλων το 3-2 που θα είναι και το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα:

6΄σουτ του Νάκα ψηλά άουτ.

9΄σέντρα στην μικρή περιοχή για τον Αμφίλοχο, από πλεονεκτική θέση ο Μάνθος δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με την μπάλα.

15΄γκοολ, λάθος γύρισμα αμυντικού προς τον Καραδήμα, παρεμβολή του Τσιούνη που θα κλέψει την μπάλα και θα κάνει το 0-1.

22΄σουτ του Μάνθου, άουτ.

25΄γκοολ, σουτ του Ρισβά και 1-1.

35΄ομορφη εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του Αμφιλόχου, σουτ μέσα από την περιοχή του Πανταζή ελάχιστα άουτ.

41΄απευθελιας εκτέλεση φάουλ του Βλαχογιάννη στα χέρια του Αργύρη.

49΄γέμισμα στην πλάτη της άμυνας τον γηπεδούχων του Ζέρβα, σουτ του Πανταζή από πλάγια θέση άουτ.

58΄σουτ του Πασπαλιάρη από πλάγια θέση και δεξιά, στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αργύρη, σουτ στην επαναφορά του Βλαχογιάννη με την μπάλα να περναει παράλληλα με την γραμμή του τέρματος.

63΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζέρβα, εκπληκτική εκτίναξη του Καραδήμα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του θα διώξει σε κόρνερ.

69΄σουτ του Μιχαλόπουλου, θα αποκρούσει ο Καραδήμας.

73΄σέντρα σουτ του Καβαλλάρη για την ΑΕΜ, με την μπάλα να περναει παράλληλα με την γραμμή του τέρματος.

74΄νέο σουτ του Μιχαλόπουλου, για ακόμα μια φορά ο Καραδήμας θα πει όχι.

75΄σούτ του Αυτζή, θα μπλοκάρει ο Αργύρης.

86΄ομορφη προσπάθεια από πλάγια του Ρισβά, πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής, πλάσε του Αυτζή στην αγκαλιά του Αργύρη.

90+2 σέντρα του Τσιούνη μέσα στην περιοχή, σουτ του Ζέρβα ψηλά άουτ.

103΄σέντρα του Νάκα από δεξιά κεφαλιά του Τσιούνη άουτ.

110΄ομορφη εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες της ΑΕΜ, σουτ του Νικολόπουλου άουτ.

113΄γκοολ, ακόμα ένα λάθος της άμυνας των γηπεδούχων με τον Τσιούνη να προλαβαίνει την έξοδο του Καραδήμα και με προβολή να κάνει το 1-2.

115΄γκοολ, εκτέλεση φάουλ του Νικολόπουλου στην περιοχή, με προβολή στο πρώτο δοκάρι ο Πέκεζ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

116΄γκοολ, σουτ του Αυτζή έξω από την περιοχή και πλάγια, στην αριστερή πλευρά της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Αργύρη και 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Καλαμπόκης και Τριανταφύλλου.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Ντρούκας (64΄Νικολόπουλος), Καβαλλάρης, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Πέκεζ, Διαμαντόπουλος, Βλαχοδιάννης (82΄Πλαστήρας), Βαλής (46΄Αυτζής), Ρισβάς, Πασπαλιάρης.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: (Νίκος Μιμιγιάννης) Αργύρης, Πανταζής, Λαμπρόπουλος (46΄Μιχαλόπουλος), Μπουμπούλης, Κάκκος, Μπακαδήμας (46΄Ζέρβας), Μάνθος, Παπαλέξης, Τσιούνης, Νάκας, Ντίνος (73΄Κόντος) .

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

aitosports.gr/