Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε ΑΕΜ και τον Νέο Θέρμιο Απόλλων για την 29η αγωνιστική και προτελευταία του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην 8ηθέση με 39 βαθμούς, και του φιλοξενούμενους να παραμένουν στην κορυφή με 69 βαθμούς αλλά με συγκάτοικο και την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Παιχνίδι με ελάχιστες καλές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες, με τους φιλοξενούμενους στο 89΄σε μια φάση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από μέρος των γηπεδούχων θα κερδίσουν πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κοκώνης Κ. με τον Καραδήμα σε πρώτο χρόνο να αποκρούει την μπάλα, αυτή θα φτάσει δεξιά στον Τόσκα που θα σπάσει την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και πάλι στον Κοκώνη Κ. που με πλασέ θα στείλει την μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας τεράστια διπλή ευκαιρία να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η αλόγιστη και άνευ προηγουμένου με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και τα μαρκαρίσματα στο πρώτο μέρος χρήση της κίτρινης κάρτας από τον ρέφερι του παιχνιδιού σε βάρος των γηπεδούχων, που είχε σαν αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος την αποβολή στο 73΄του Μπαλαούρα και στο 90΄ του Διαμαντόπουλου Γρηγόρη.

Όσον αφορά τον καταλογισμό στο 89΄του πέναλτι και τις έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, η θέση μας στο αγωνιστικό χώρο σε συνδυασμό με το σημείο που καταλογίστηκε δεν μας επιτρέπει να έχουμε καθαρή οπτική γωνία και άποψη, κάτι που ενδεχομένως να διαλευκάνει η κάμερα καθώς το παιχνίδι καλύφθηκε από την τηλεόραση του Αχελώου.

Το φιλμ του αγώνα:

8΄σουτ του Κράνη, αποκρούει στην δεξιά του γωνία ο Καραδήμας.

14΄εκτέλεση φάουλ του Κράνη, κεφαλιά του Κοκώνη Ε. άουτ.

18΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, λάθος γύρισμα των αμυντικών στον Ευθυμίου, ο Πέκεζ θα κάνει το πλασέ, με τον Κοκώνη Ε. να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

31΄σουτ του Μπαλαούρα ψηλά άουτ.

37΄ευθύβολο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Τόσκα, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραδήμα.

46΄ατομική προσπάθεια του Κουντούρη και σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

63΄σεντρα στην περιοχή, γυριστή κεφαλιά του Κράνη θα μαζέψει ο Καραδήμας.

64΄πάσα με λόμπα του Κράνη, σουτ του Ψήφη από το ύψος της μικρής περιοχής στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

71΄σουτ του Κράνη άουτ.

73΄δευτερη κιτρίνη κόκκινη για τον Μπαλαούρα, με 10 η ΑΕΜ για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

89΄πέναλτι για τον Θέρμιο Απόλλων με τον κ. Λιόνα να υποδεικνύει ότι η μπάλα έχει βρει στο χέρι του Παλιάτσα. Έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες, τον πάγκο και τους φιλάθλους των γηπεδούχων. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κοκώνης Κ. με τον Καραδήμα να αποκρούει την μπάλα, το ριμπάουντ θα πάρει ο Τόσκα που ενώ θα μπορούσε να κάνει το σουτ θα σπάσει την μπάλα αριστερά στο Κοκώνη Κ. που με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής θα στείλει την μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία, έστω και σε δεύτερο χρόνο να ανοίξει το σκορ και να δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

90΄με 9 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού η ΑΕΜ, καθώς θα αποβληθεί και ο Γρηγόρης Διαμαντόπουλος, ενώ θα έχουμε και ολιγόλεπτη διακοπή από τον ρέφερι του αγώνα καθώς θα υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους των γηπεδούχων στην περίφραξη του γηπέδου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Κασσαβέτης και Σούζας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ανδρέας Μαργέλης) Καραδήμας, Μπαλαούρας, Βλαχογιάννης, Πασπαλιάρης, Διαμαντόπουλος Γ., Παλιάτσας, Αυτζής (86΄Αυφαντής), Διαμαντόπουλος Χ., Κουντούρης (71΄Ναούμης), Ρασμίλ (76΄Ντρούκας), Πέκεζ.

Ν.ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: (Γιώργος Γιάκος) Ευθυμίου, Κοκώνης Κ., Βασιλάρης, Ψήφης, Κοκώνης Ε., Τζαμαλής, Τόσκα, Καλοκαίρης (58΄Ράπτης), Αγγέλης, Κράνης, Καρβελάς.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

http://aitosports.gr/