Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για την 19η αγωνιστική ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και τον ΠΑΟΚ Καλυβίων το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Ο δυνατός αέρας και κατά διαστήματα η δυνατή βροχή δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, με τους γηπεδούχους να έχουν τον ελεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορέσουν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν σε γκόλ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με κύριο μέλημα τα μετόπισθεν, έψαξαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση η απο στημένες φάσεις , χωρίς όμως να δημιουργήσουν σοβαρούς κινδύνους για την εστία του Καραδήμα.

Το φιλμ του αγώνα:

Με ευνοϊκό αέρα στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι.

4΄σουτ του Παπαδόπουλου σε κόρνερ ο Καραδήμας.

6΄σουτ του Ρασμίλ μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

7΄αντεπιθεση για τους γηπεδούχους, σουτ του Κουντούρη ψηλα άουτ.

9΄σουτ του Πασπαλιάρη μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

17΄γυρισμα στην περιοχή του Πασπαλιάρη θα βγει και θα μαζέψει έγκαιρα την μπάλα ο Κατερινόπουλος.

20΄εκτελέση φάουλ από το ύψος της μεσαίας γραμμής του Νταλαπέρα, με την μπάλα λόγω και του δυνατού αέρα να παίρνει περίεργη τροχιά, ο Καραδήμας θα δίωξη σε κόρνερ.

32΄σουτ του Σταθόπουλου άουτ.

Με ευνοϊκό αέρα στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι.

47΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Πασπαλιάρη, κεφαλιά από ευνοϊκή θέση του Κουντούρη ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δεκάρι.

60΄απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ρασμίλ, ελάχιστα άουτ.

62΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλαχογιάννη λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή, με τον Κατερινόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

67΄σουτ του Αυτζή μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

78΄κόρνερ του Μπελεβώνη Ε. στο δεύτερο δεκάρι, κεφαλιά του Νταλαπέρα, μπλοκάρει σταθερά ο Καραδήμας.

79΄σουτ του Σταθόπουλου με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

88΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αυτζή, θα μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

89΄μια ακόμα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, κόρνερ από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι με τον Παναγιωτόπουλο να φέρνει με κεφαλιά την μπάλα στην μικρή περιοχή, νέα κεφαλιά του Κουντούρη με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β. Σούζας και Βασιλόπουλος.

ΑΕΜ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Διαμαντόπουλος (73΄Ναούμης), Βλαχογιάννης (79΄Ρούσσης), Σταθόπουλος, Κουντούρης, Αυτζής, Ρασμίλ, (61΄Στριμμένος).

ΠΑΟΚ: (Παναγιώτης Τούρκας) Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Καρασάββας, Καραλής Ε, Νταλαπέρας, Καγκαράς, Παπαδόπουλος, Μυγδάκης(88′ Πύθουλας), Τασούλης (69΄Ντόβρος), Μπελεβώνης Ε.Γερασίμου. (76΄Διονυσάτος) Μπελεβώνης Ε.Γεωργίου

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

aitosports.gr

paokk3paokk4paokk7paokk8paokk10