Σοβαρό επεισόδιο με δυο τραυματίες σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στην περιοχή του Κουβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας 48 ετών φέρεται να έχει πυροβολήσει και τραυματίσει δυο αδέλφια που ήδη έχουν μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Αγρινίου και νοσηλεύονται. Τα αίτια του επεισοδίου σχετίζονται με προσωπικές – κτηματικές διαφορές μεταξύ δυο οικογενειών ενώ οι τραυματίες δεν διατρέχουν κίνδυνο.
Ο δράστης προς το παρόν έχει διαφύγει και η Αστυνομία  έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες, σημειώθηκε στις 4.30 το απόγευμα περίπου σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δυο οικογενειών και συγκεκριμένα ενός 74χρονου πάτερα με τους δυο γιους του 48 και 45 ετών (δράστες) και δυο αδελφών , ηλικίας 44 και 46 ετών (θύματα) . Ο 48χρονος γιος από την πρώτη οικογένεια, φέρεται να είναι εκείνος που πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο με αποτέλεσμα τα δυο αδέρφια της άλλης οικογένειας να τραυματιστούν ο ένας στη λεκάνη και ο άλλος στα πόδια αλλά και στο κεφάλι καθώς υπέστη και ξυλοδαρμό.

Το επεισόδιο έγινε στο κτήμα των θυμάτων όπου συναντήθηκαν οι δύο οικογένειας για να επιλύσουν διαφορές σχετικά με τη βοσκή βοοειδών. Ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν μέχρι που φθάσαμε σε αιματηρή συμπλοκή κατά την οποία τα αδέλφια πυροβολήθηκαν από τον 48χρονο ενώ το ένα υπέστη  και ξυλοδαρμό από σύσσωμη την τριάδα της «αντίπαλης» οικογένειας.

Οι τρεις δράστες διέφυγαν με αγροτικό όχημα και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές ενώ τα θύματα παραμένουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία. Η έρευνα ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των δραστών.

 

http://www.agriniopress.gr/