Αρχική ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκαν στον λογαριασμό του 201 εκ. ευρώ από… λάθος!

Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκαν στον λογαριασμό του 201 εκ. ευρώ από… λάθος!

Συνεχίζεται η φαρσοκωμωδία από την Πολιτεία που πιστώνει αστρονομικά ποσά σε λογαριασμούς αγροτών

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε στην κυριολεξία ένας αγρότης από το Αγρίνιο, στην προσπάθεια του την περασμένη Τρίτη 24 του μήνα, να ενημερωθεί για το υπόλοιπο του λογαριασμού του.

Πρόκειται για τον 69χρονο Σωτήρη Τζάρτζο από το Αγγελόκαστρο, ο οποίος βρέθηκε να είναι πλουσιότερος κατά πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Σ» και στην περιοχή μας εντοπίστηκε κατά λάθος ζάμπλουτος αγρότης μετά τα τελευταία αντίστοιχα περιστατικά που έχουν καταγραφεί τελευταία ανά την χώρα αλλά και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπου πιστώνονται υπέρογκα ποσά σε λογαριασμούς αγροτών από… σπόντα από το Υπουργείο Οικονομικών.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, αυτό που είδε τον άφησε εμβρόντητο, αφού αντίκρισε ένα νούμερο γεμάτο… μηδενικά! Στην αποκλειστική φωτογραφία, φαίνεται ότι το ποσό που υπήρχε στον λογαριασμό του, ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, άμεσα πήγε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ώστε να διευθετήσει το θέμα και να μην βρεθεί «μπλεγμένος» με φορολογία από ποσό που δεν του ανήκει.

Το θέμα λίγο αργότερα λύθηκε αν και βέβαια ο κ. Σωτήρης πολύ θα ήθελε, όπως και άλλοι αγρότες το αστρονομικό αυτό χρηματικό ποσό να του ανήκει στην πραγματικότητα. Έστω και για λίγο αισθάνθηκε ως ο πλουσιότερος Αιτωλοακαρνάνας…

Πάντως πρόκειται για φαρσοκωμωδία από την πλευρά της Πολιτείας, που σε ένα ακόμη θέμα δείχνει να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου βάζοντας σε περιπέτειες αλλά και σε… πειρασμούς δεκάδες πολίτες.

Ρεπορτάζ – Νίκος Αγγελόπουλος

ΑΓΡΟΤΗΣ copy

ΑΓΡΟΤΗΣ1 copy

ΑΓΡΟΤΗΣ2 copy copy

 http://sinidisi.gr/