Με λευκή ισοπαλία αποχαιρέτισαν τον 2015 ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά και ο ΑΟ Χάλκειας. Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα και τους γηπεδούχους να ισορροπούν το παιχνίδι στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους.

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έδωσαν μέτρα στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να έχουν την συντριπτική κατοχή και έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Γκασούκα, πλην μεμονωμένων ευκαιριών.

Το φιλμ του αγώνα:                                                                                                 

4΄σέντρα του Γιαβρούτα, σουτ πάνω στην κίνηση του Καλαβριζιώτη ψηλά άουτ.

6΄σουτ του Γιαβρούτα, ασταθής απόκρουση του Μπότα με την μπάλα να βγαίνει σε κόρνερ.

12΄κορνερ του Τριφιάτη Σ. στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Ζέρβα ψηλά άουτ.

14΄σουτ του Κάκκου για τους φιλοξενούμενους άουτ.

20΄σουτ του Διαμαντόπουλου έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στον Καλαβριζιώτη, σουτ μέσα από την περιοχή ψηλά άουτ.

25΄σουτ του Γαβρίνα, θα πέσει και θα μαζέψει στην γωνία του ο Γκασούκας.

49΄εκτέλεση φάουλ του Βασιλείου, κεφαλιά του Φράγκου ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

53΄σέντρα του Βασιλείου κεφαλιά του Κάκκου, μπλοκάρει ο Γκασούκας.

64΄σουτ του Καλτσή, θα πέσει και θα απομακρύνει σε κόρνερ ο Γκασούκας.

90΄γέμισμα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, σουτ από πλάγια θέση του Μπαλαμπάνη, μεγάλη απόκρουση από τον Γκασούκα στην αριστερή γωνία του θα αποσοβήσει το γκολ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Μπεσίνης, Κολοσιώνης και Τριανταφύλλου.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Καλτσής, Ψαθάς (λ.τ 69΄ Κέσκος), Ζέρβας, Μαντέλος, Κάκκος, Μιχαλόπουλος (65΄Μπαλαμπάνης), Φράγκος, Γαβρίνας (46΄Βασιλείου), Τριφιάτης Σ, Τριφιάτης Γ.

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Γκασούκας, Κάπο, Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς, Καζανάς, Κυρίτσης (84΄Παγανιάς), Καλαβριζιώτης (77΄Ψυχογιός), Κάκκος (89΄Μαργαρίτης), Καλαβρουζιώτης, Γιαβρούτας, Αλμπάνης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

aitosports.gr