Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε το μεσημέρι του Σαββάτου 5/12 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ο Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά που στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας φιλοξένησε την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου.

Παιχνίδι κέντρου και κακό σε θέαμα και από τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι πιο δραστήριοι στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο πέραν από κάποια αδύναμα σουτ προς την εστία του Ζέρβα, ενώ στο 31΄ διαμαρτύρονται για πέναλτι σε γυριστό σουτ του Γαβρίνα από πλάγια θέση που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Βαλτογιάννης.

Στο δεύτερο μέρος ο Όμηρος ισορρόπησε στο παιχνίδι και κατάφερε στην μόνη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού στο 73΄ σε κόντρα επίθεση με τον Γούργαρη σε πρώτο χρόνο να μην μπορεί να νικήσει τον Μπότα, η μπάλα θα στρωθεί στον επερχόμενο Καταπόδη που με πλάσε θα κάνει το τελικό 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Το φιλμ του αγώνα:

18΄σουτ του Γαβρίνα μπλοκάρει ο Ζέρβας.

24΄νεου σουτ του Γαβρίνα μπλοκάρει δίχως πρόβλημα ο Ζέρβας.

27΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαβρίνα στην αγκαλιά του Ζέρβα.

31΄γυριστο σουτ από πλάγια θέση του Γαβρίνα, πάνω στη γραμμή διώχνει την μπάλα ο Βαλτογιάννης. Έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή και τον πρώτο βοηθό από τους γηπεδούχους για χέρι και πέναλτι στην προσπάθεια της απομάκρυνση από τον ποδοσφαιριστή του Ομήρου.

73΄γκολ, αντεπίθεση του Ομήρου με τον ταχύτατο Γούργαρη για τους φιλοξενούμενους, πλάσε με τον Μπότα σε πρώτο χρόνο να λέει όχι, την φάση ακολουθεί ο Καταπόδης με πλάσε θα κάνει το 0-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Παναγιωτόπουλος Β., Αντωνόπουλος και Γαλανόπουλος.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Ψαθάς (76΄Μιχαλόπουλος), Καλτσης, Ζέρβας, Μαντέλος, Φράγκος, Βασιλείου (76΄Αθανασόπουλος), Σακελαρόπουλος, Γαβρίνας, Τριφιάτης Σ (80΄Κάκκος), Τριφιάτης Γ.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Κότσαλος – Λιαπίκος) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιφοπανόπουλος, Αλεξόπουλος, Δερβίσης, Δενδρινός, Γούργαρης (83΄Πέρεζ), Σαμψώνας, Βαλτογιάννης, Καλύβας (λ.τ 86΄Δημαράς), Καταπόδης (95΄BRUSHLLI).

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

aitosports.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.