Ισοροπημένο το μάτς στα πρώτα 30 λεπτά με καλή κυκλοφορία της μπάλας και απο τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος ομάδα μετά το 30′ απέκτησε μια μικρή υπεροχή κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και εκεί ήρθε και το γκόλ στο 37′ απο τον Μάνθο,σκόρ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

 

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνουη γηπεδούχος ομάδα μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να αυξήσει τον δείκτη του σκόρ με τον Τσιούνη στο 51′. Η φιλοξενούμενη ομάδα προσπάθησε να ξαναμπεί στο μάτς αλλά δεν κατάφερε να βάλει ένα γκόλ που θα δίνει ελπίδες για ανατροπή,και σαν να μην έφτανε αυτό σε μια αντεπίθεση στο 79′ δέχτηκε και το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει το σκόρ στο 86′ με τον Ντόβρο.

Φάσεις και γκόλ:

1′ Σέντρα του Μάνθου ο Μιχαλόπουλος πιάνει το σούτ αλλά η μπάλα φεύγει μακρυά απο τα δοκάρια.

13′ Σέντρα του Παπαδόπουλου διώχνει ο Πασπαλιάρης προ του ξεμαρκάριστου Αρκουμάνη.

19′ Ατομική ενέργεια απο τον Τσιούνη που φτάνει απέναντι στον Ανδριόπουλο με τον τελευταίο να τον νικάει μπλοκάροντας την μπάλα.

21′ Ο Τσούνης και πάλι με ατομική ενέργεια απο πλάγια αντιμέτωπος με τον Ανδριόπουλο που διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.

26′ Ο Τσάμης βλέπει μόνο ξεμερκάριστο τον Αρκουμάνη στην περιοχή του πετάει την μπάλα με τον τελευταίο να κάνει κακό κοντρόλ και η μπάλα φεύγει άουτ.

ΓΚΟΛ: 37′ Κακό διώξιμο απο τον Καραλή.οΤσιούνης αποδέκτης της μπάλας βγάζει κάθετη στον Μάνθο που πλασάρει εύστοχα τον Ανδριόπουλο.

50′ Τετ α τέτ του Ζέρβα αποκρούει ο Ανδριόπουλος σε κόρνερ.

ΓΚΟΛ: 51′ Αντεπ’ιθεση απο τους γηπεδούχους με τον Μιχαλόπουλο να δίνει την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Τσιούνη που δεν δυσκολεύεται να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.
63′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Τσάμη η μπάλα φεύγει ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρι του Αργύρη.
68′ Πλασέ του Οικονόμου αποκρούει με δυσκολία ο Αργύρης.
73′ Σούτ το Ι.Μυλωνά απο καλή θέση αποκρούεται απο σώματα αμυντικών.
ΓΚΟΛ: 79′ Πλασέ του Μιχαλόπουλου και 3-0
83′ Σέντρα απο τον Αρκουμάνη στην περιοχή και η κεφαλιά του Ντόβρου φεύγει ελάχιστα άουτ.

86′ Ο Αρκουμάνης βγαίνει μόνος απέναντι στον Αργύρη και τον πλασάρει,με τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας να τον νικάει για μια ακόμη φορά αποκρούοντας,αλλά η μπάλα φτάνει ‘εξω απο την περιοχή στον Ντόβρο που με ωραίο σούτ την στέλνει στα δίχτυα..

89′ Ατομική ενέργεια απο τον Οικονόμου απο αριστερά που μπαίνει στην περιοχή και επιχειρεί σέντρα με την μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυντικού και να απομακρύνεται και τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητές: Διώτης,Βαλιάνος,Μιζάλου

ΠΑΟΚ (Λ.Ζαχαράτος) Ανδριόπουλος,Καραλής(46′ Οικονόμου),Κοκοσούλας,Καρασάββας,Ν.Μυλωνάς,Μπιτσικώκος( 65′ Πύθουλας) ,Ι.Μυλωνάς,Μυγδάκης,Αρκουμάνης,Τσάμης( 68′ Ντόβρος),Παπαδόπουλος.

Αμφίλοχος ( Ν.Μιμιγιάννης) Αργύρης,Πανταζή,Κάκκος,Μπουμπούλης,Πασπαλιάρης,Καβαλλάρης,Τσάμης (39′ Γ.Μπακαδήμας)Μιχαλόπουλος (88′ Κοντός) Τσιούνης,Ζέρβας (81′ Ντίνος) Μάνθος