Με στόχο να μετατραπεί σε γήπεδο υψηλών προδιαγραφών, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο, ξεκίνησαν οι εργασίες για τη ανακατασκευή  χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου στο ΔΑΚ Αγρινίου. Οι εργασίες που γίνονται αφορούν τη διαμόρφωση κλίσεων στο υπάρχον εδαφικό υπόστρωμα, τη διάστρωση του  κηπευτικού χώματος  και τέλος τη νέα σπορά  του χλοοτάπητα.

O Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με τον  Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας, κ. Νίκο Γκρίζη, την Προϊστάμενη Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κα Μαρία Τσώνη και τον επιβλέποντα μηχανικό της αναδόχου εταιρείας, επισκέφθηκαν και έλεγξαν την πορεία των εργασιών που πραγματοποιούνται στο γήπεδο. Ο Δήμαρχος Αγρινίου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των εργασιών και τόνισε «η ανακατασκευή του γηπέδου θα αναβαθμίσει τις συνθήκες όσων αθλούνται καθημερινά, πολιτών και αθλητικών συλλόγων».

 Οι εργασίες ακολουθούν  τις προδιαγραφές του ΕΛΟΤ ΤΠ 1501-10-05-02-01, ενώ ο  χρόνος ολοκλήρωσης των εργασιών υπολογίζεται μέχρι το τέλος του 2015.
spo-xlootapittas-dak1spo-xlootapittas-dak2

http://www.agrinionews.gr/

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.