ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Ο. ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

Η διοίκηση του Αλικυρναϊκού Αγίου Θωμά, θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της, ότι σε φήμες που θέλουν την ομάδα να έχει προχωρήσει σε επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ροστερ αντίπαλης ομάδας, είναι αβάσιμες.

Θέλοντας να βάλουμε ένα τέλος σε όλες αυτές τις φήμες, σεβόμενοι την ομάδα μας, αλλά και την προσωπικότητα των παικτών που αναφέρονται σε πρόσφατο δημοσίευμα, καθώς και την ομάδα στην οποία ανήκουν, σας ενημερώνουμε ότι:

• Ουδέποτε ήρθαμε σε επαφή με κανέναν ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδας, πόσο μάλλον σε μη μεταγραφική περίοδο!

• Στηρίζουμε απόλυτα το υπάρχον ρόστερ της ομάδας μας!

• Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις που να θίγουν ή να προσβάλλουν ποδοσφαιριστές και αθλητικά σωματεία.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας μας, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές μας, εύχονται σε όλη την ποδοσφαιρική κοινωνία του νομού μας (ΕΠΣΝΑ, διαιτητές, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές), αλλά και σε όλο τον κόσμο, καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη.

 

aitosports.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.