Θέμα: «Προμήθεια μηχανημάτων συντήρησης πρασίνου για τις ανάγκες του  Tμήματος  Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου »

CPV:16311100-9

Ο Δήμος Αγρινίου πρόκειται να προβεί στη συλλογή σφραγισμένων προσφορών, για την προμήθεια διαφόρων μηχανημάτων συντήρησης πρασίνου (χλοοκοπτικά τρακτέρ) για την κάλυψη  των αναγκών του  Τμήματος  Συντήρησης  Πρασίνου του Δήμου.  Αναλυτικά  η προμήθεια έχει ως  έχει :

Α) Είδη – Τεχνικές  προδιαγραφές

Η προμήθεια αφορά μηχανήματα καινούργια, γνωστής και αναγνωρισμένης εταιρείας κατασκευής που καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας τουλάχιστον ενός (1) έτους. Για τα μηχανήματα θα πρέπει να υπάρχει εντός της πόλης του Αγρινίου  εξουσιοδοτημένο συνεργείο ,  για την  άμεση  αποκατάσταση των βλαβών   που θα παρουσιαστούν κατά τη χρήση τους και τη συντήρησή τους με γνήσια ανταλλακτικά.

Αναλυτικά οι τεχνικές προδιαγραφές τους  έχουν ως εξής: 

1.Χλοοκοπτικό τρακτέρ καινούργιο, αμεταχείριστο, ικανό για χρήση σε μεγάλους κήπους, ευέλικτο με δυνατότητα συλλογής κομμένου γρασιδιού και φύλλων. Ο ευρύχωρος, ενσωματωμένος συλλέκτης αδειάζει εύκολα από το κάθισμα του οδηγού. Εξοπλισμένο με ένα ισχυρό κινητήρα, συμπεριλαμβανομένου τσοκ για εκκίνηση, καθώς και υδροστατική μετάδοση κίνησης με πεντάλ και χυτό εμπρόσθιο άξονα για ιδιαίτερα άνετη λειτουργία. Η τεχνολογία διεύθυνσης καθιστά εξαιρετικά εύκολο να κάνει στροφές και να κόψει γύρω από τα εμπόδια. Θα περιλαμβάνει τάπα χορτολιπάσματος.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.