Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα ΑΟ Ρηγανά-ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου εξέφρασε με ανακοίνωση της η διοίκηση των γηπεδούχων.

Η ανακοίνωση:

Μπράβο στην ομάδα μας για την πολυ καλή εμφάνιση. Είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και γι ακόμη μία φορά δεν κέρδισε ο καλύτερος !
Έτσι ειναι η μπάλα όμως !

Συγχαρητήρια στην συμπαθή ομάδα της ΑΕΚ κι ευχόμαστε την άνοδο στην Ά ΕΠΣΝΑ γιατί το χει ανάγκη το ποδόσφαιρο της πόλης μας.

Παραφωνία σε ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι ήταν γι ακόμη μία φορά ο διαιτητής της αναμέτρησης κος Παππάς Φιλόλαος ! ( απ τον Άγιο Κων/νο γέννημα θρέμμα παρεπιπτόντως !!!)

Θεωρούμε οτι σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θα έπρεπε να έχει οριστεί ο κύριος Παππάς , γιατί η γυναίκα του Καίσαρα θα πρέπει να φαίνεται κιόλας τίμια και να μην αφήνονται υπονοούμενα !

Ειναι η δεύτερη φορά που κατά την άποψη μας , γίνεται κακός ορισμός του εν λόγω διαιτητή σε παιχνίδι της ομάδας μας
Στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ πάλι ο κύριος Παππάς μας σφύριξε (!!!) και σαν δεν έφτανε αυτό μας έπαιξε και την 2η αγωνιστική σε δεύτερο συνεχόμενο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Καμαρούλας !
Μήπως θα έπρεπε να προστατευτούν και λιγο οι διαιτητές ;
Υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι Αγρινιώτες διαιτητές !!!
Γιατί δεν ορίστηκε ο κύριος Καραβασίλης π.χ. ;

Όλοι οι Αγρινιώτες διαιτητές είναι πολύ καλοί διαιτητές και τους θέλουμε στα παιχνίδια μας !

Η ομάδα μας διαμαρτύρεται για τις παρακάτω φάσεις :
Α) μη καταλογισμός κίτρινης κάρτας 2 φορές σε τάκλιν είς βάρος μας από πίσω ! ( το παράδοξο είναι ότι δεν έγινε κάν σύσταση ενώ θα μπορούσε να βγει μέχρι και κόκκινη καρτα )
Β) η ευκολία με την οποία δίνεται πέναλτυ είς βάρος μας για μαρκάρισμα στα όρια της μεγάλης περιοχής ( θεωρούμε οτι είναι αυστηρό για τσαρτσάρισμα )
Γ) η κόκκινη κάρτα είς βάρος μας δίνεται για παράβαση σε μαρκάρισμα πάνω στον παίκτη μας κι ενώ έχει δική του την μπάλα , καθώς πέφτοντας βρίσκει τον αντίπαλο στο πόδι.
(Τον απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη για εσκεμμένο χτύπημα βάση του φύλλου αγώνος και απ όσο ξέρουμε το εσκεμμένο σημαίνει απευθείας κόκκινη εφόσον έτσι το είδε .Κατά την άποψη μας δεν ήταν εσκεμμένο , δική μας ήταν η κατοχή της μπάλας και το φάουλ )
Δ) στο φάουλ που έγινε το 1-2 , το επιθετικό φάουλ έγινε αμυντικό !
( ο παίκτης μας διώχνει την μπάλα καθαρά και ο παίκτης την ΑΕΚ τον κλωτσάει πάνω στην κίνηση . Δεν το είδε σωστά αλλά είπαμε , γίνονται τα ανθρώπινα λάθη )

Είμαστε πλήρως άπογοητευμένοι με τις διαιτησίες που μας τυχαίνουν κάθε φορά κι ενώ η ομάδα μας δεν το αξίζει !
Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια εδώ και 1,5 χρόνο γι αυτή την ομάδα !
Είμαστε η πιο καλά οργανωμένη ομάδα της πόλης !
Επίσης είμαστε η μόνη Αγρινιώτικη ομάδα με τμήματα υποδομής παιδικού και προπαιδικού αριθμώντας 50 μικρά παιδιά αυριανούς ποδοσφαιριστές του τοπικού κι επαγγελματικού ποδοσφαίρου του Νομού !

Το μόνο που ζητάμε είναι σεβασμός και ίση μεταχείριση!

πηγη: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005189509387&fref=ts