Να επιπλέει στη θάλασσα, στην αριστερή πλευρά της πρύμνης, και να παρασύρεται από τα θαλάσσια ρεύματα, βρέθηκε η 53χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε το μεσημέρι από το φέρι μποτ «Παντάνασσα» στο Αντίρριο.

Η γυναίκα , που κατάγεται από χωριό της Δ.Ε. Θεστιέων μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανακοίνωση του λιμενικού για το περιστατικό:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” Ν.Π. 9561 το οποίο είχε καταπλεύσει στον ανατολικό προβλήτα Αντίρριου, για τον εντοπισμό γυναίκας να επιπλέει στην  αριστερή πλευρά της πρύμνης του πλοίου και να παρασύρεται από τα  θαλάσσια ρεύματα.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία με τη συνδρομή μέλους του πληρώματος του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, έπεσαν στην θάλασσα και ανέσυραν στη στεριά μία 53χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-Ε.Λ.ΑΚΤ. έγιναν προσπάθειες ανάνηψης της ανωτέρω η οποία στην συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.