Η τοποθέτηση του Αετού Σταμνάς στον Β΄Όμιλο της Β΄Κατηγορίας έχει φέρει ήδη αντιδράσεις με πιο αιχμηρή και δημόσια αυτή του επί σειρά ετών (πάνω από 25)  ποδοσφαιρικού Παράγοντα και  πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, Βασίλη Γιαννιώτη, ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά «μόνο φακίρης θα το κατάφερνε». Παράλληλα υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση από την Θύελλα Παραβόλας.

Ο Βασίλης Γιαννιώτης αναφέρει σε κείμενο που μας έστειλε το βράδυ της Τρίτης:

«Πιο κοντά η Σταμνά του Δήμου Μεσολογγίου στο Παναιτώλιο και στο Αγρίνιο, από το Ζευγαράκι του Δήμου Αγρινίου! σε αυτή την απίστευτη  ΕΠΣ ΑΙΤΝΙΑΣ έγινε κι αυτό!

Κύριοι της ΕΠΣ ΑΙΤΝΙΑΣ πρέπει να είστε φακίρηδες, αλλά καλά κάνετε αφού τα σωματεία του Αγρινίου είναι απαράδεκτα που ανέχονται όλα αυτά, κύριε πρόεδρε της ΕΠΣ. Μήπως πρέπει να παραιτηθείτε μετά από αυτό το οποίο  καταφέρατε; Οι ομάδες του Δήμου Αγρινίου στον Όμιλο της Ναυπάκτου και η Σταμνά στον Όμιλο του Αγρινίου, μόνο φακίρης θα το κατάφερνε!

Παράγοντες της Αιτωλοακαρνανίας μήπως ήλθε η ώρα για αντίδραση, ακόμα και για νέα ΕΠΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ; Ως πότε αυτή η κοροϊδία; Οι σύμβουλοι της ΕΠΣ τι λένε; Ή μήπως η καρέκλα είναι γλυκιά; Ως πότε το δούλεμα;». 

Η δε ανακοίνωση από την  Θύελλα Παραβόλας διατυπώνει διαμαρτυρία:

«Διαμαρτυρόμαστε για τον καταρτισμό των ομίλων της Β’ κατηγορίας και την τοποθέτηση του Αετού Σταμνάς στον Β’ όμιλο. Θέλουμε να ξέρουμε με  ποια κριτήρια έγιναν οι καταρτισμοί των ομίλων καθώς θεωρούμαι ότι ο Αετός Σταμνάς γεωγραφικά δεν έπρεπε να αγωνίζεται στον Β’ όμιλο».

 

πηγη sportait.gr