Σας γνωστοποιούμε  ότι ο Σύλλογος μας την   Πέμπτη 1/10/15 κατέθεσε αναφορά στηνΕισαγγελία Μεσολογγίου για τις ενέργειες του κου Κυριακόπουλου ως αναπληρωτή διοικητή.

Αυτή η αναφορά είναι σε συνέχεια προηγούμενης  που κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2014 και είναι σε εξέλιξη .

Επίσης σε εξέλιξη είναι και δυο αναφορές του Συλλόγου στο Σώμα Επιθεωρητών ΥπηρεσιώνΥγείας και Πρόνοιας  για τα πεπραγμένα του κου Κυριακόπουλου.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να συμπεριλάβουμε και τις τελευταίες εξελίξεις όπως η «αξιοποίηση» συναδέλφου μαίας ,που ήρθε σε εμάς από το ΠΕΔΥ με μετακίνηση για να καλυφτούν οι ανάγκες της Μαιευτικής κλινικής  , σε ρόλο διοικητικού υπαλλήλου!! όταν μάλιστα την ίδια στιγμή μένουν κενές βάρδιες στο πρόγραμμα της Μαιευτικής κλινικής .

Είμαστε όμως βέβαιοι ότι θα συμπεριληφθεί την επόμενη φορά εκτός και οι προϊστάμενες , του κου Κυριακόπουλου, αρχές πράξουν το αυτονόητο και σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου.

 

http://www.onairnews.gr/

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.