Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο πρόεδρος του Πλοιάρχων της Πορθμειακής γραμμής  Ρίου Αντιρρίου ΓιάννηςΓαρδικιώτης  για την Δυτική προβλήτα του Αντιρρίου που βρίσκεται μέσα στο χωριό. Ο Πρόεδρος παραχώρησε τα παρακάτω έγγραφα και βίντεο ντοκουμέντο  που καταγράφει μέσα στο βυθό το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί η Δυτική Προβλήτα από τα βαρέα οχήματα καθώς και από την θάλασσα.  Ο κ. Γαρδικιώτης μίλησε για ολιγωρία του Λιμενικού ταμείου Ναυπάκτου που δεν έχει  κάνει κάτι για την  αποκατάσταση των ζημιών. Τόνισε επίσης ότι τα ferry boat  πληρώνουν ότι φόρους αλλά δεν έχουν δεί να λειτουργούν ανταποδοτικά πλην μερικών εξαιρέσεων όπως αναφέρει στο βίντεο  που ακολουθεί.

Στο βίντεο οι υποβρύχιες εικόνες είναι από τον Σεπτέμβριου του 2013 και ανήκουν στο αρχείου του Λιμενικού ταμείου που για τις ανάγκες της πραγματοποίησης της μελέτης ήταν απαραίτητες. Σήμερα η εικόνα δεν είναι αυτή όπως θα δείτε στις πρόσφατες φωτογραφίες το πρόβλημα έχει  επιδεινωθεί .

Δείτε το βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ  αποκλειστικά ΜΟΝΟ στο Nafpaktianews.gr και δηλώσεις του προέδρου των Πλοιάρχων Γιάννη Γαρδικιώτη.

πηγη:nafpaktianews.gr

___________________________________________

___________________________________________

___________________________________________

________________________________________________

___________________________________________________

_________________________________________