Οι πολιτικές αναταράξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το τρίτο μνημόνιο δεν αφήνουν αλώβητη την οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος στην Αχαΐα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως εννέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας πρόκειται να παραιτηθούν υπογράφοντας σχετικό κείμενο το οποίο , κατά πάσα πιθανότητα, θα δοθεί στη δημοσιότητα σήμερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrastimes.gr.

Πρόκειται για στελέχη που προέρχονται από την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, (ΚΟΕ), από την οποία προέρχεται και ο βουλευτής Αχαΐας Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Ωστόσο στους “9”, αριθμός που ίσως αλλάξει προς τα επάνω, εκτός από τα στελέχη της ΚΟΕ υπάρχουν και άλλα στελέχη καθαρόαιμα ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενα από τον πάλαι ποτέ ΣΥΝ και ίσως απο την παλιά έκφραση του ανανεωτικού κομμουνιστικού κινήματος , του ΚΚΕ εσ.

Και αυτά τα στελέχη διαφωνούν με την πολιτική Τσίπρα και φυσικά με το τρίτο μνημόνιο. Είναι γνωστό, εξάλλου ότι τα περισσότερα μέλη της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνούν με την πολιτική Τσίπρα και έχουν εκφραστεί δημόσια.