Πυροβόλησε κατά των αστυνομικών τη στιγμή που προσέγγιζαν στην περιοχή και τράπηκε σε φυγή καταφέρνοντας να χαθεί μέσα στην πυκνή βλάστηση

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Άρτας για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον «πιστολέρο» που άνοιξε πυρ εναντίον των δυνάμεων που εντόπισαν την χασισοφυτεία του, το μεσημέρι της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος παραμένει άφαντος προς το παρόν.

Την ταυτότητα του νεαρού αλλοδαπού «πρόδωσαν» το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά του είδη, τα οποία εγκατέλειψε στο σημείο της συμπλοκής στη δύσβατη δασική περιοχή «Βουλιανά» στο Κορφοβούνι Άρτας, όταν πυροβόλησε κατά των αστυνομικών τη στιγμή που προσέγγιζαν στην περιοχή και τράπηκε σε φυγή καταφέρνοντας να χαθεί μέσα στην πυκνή βλάστηση.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Άρτας είχαν πάει στη δύσβατη περιοχή για να ελέγξουν πληροφορίες που τους είχαν δοθεί για την ύπαρξη χασισοφυτείας, όταν δέχθηκαν τα πυρά στα οποία ανταπέδωσαν χωρίς να τραυματίσουν το δράστη. Στον χώρο βρέθηκαν και ξεριζώθηκαν 195 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,70 εκατοστών ως 2,55 μέτρων και κατασχέθηκαν διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία και άλλος εξοπλισμός.

 

protothema.gr