Στην τουαλέτα ενός νυχτερινού καταστήματος αναγκάστηκε να κλειδωθεί ένας Βέλγος τουρίστας στον Αστακό, μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν σύμφωνα με πληροφορίες μια παρέα Βέλγων τουριστών είχε πάει να διασκεδάσει σε νυχτερινό κατάστημα του Αστακού. Εκεί έγινε μια παρεξήγηση με μια άλλη παρέα, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αυτός που προφανώς τσακώθηκε με τους άλλους και θεωρώντας ότι κινδυνεύει κάλεσε την αστυνομία στο 112 που είναι ο ευρωπαϊκός αριθμός κλήσης για έκτακτες ανάγκες, αφού πρώτα κατέφυγε στην τουαλέτα του μαγαζιού, όπου κλειδώθηκε για να μην δεχθεί επίθεση.

Ο εν λόγω τουρίστας προφανώς θεώρησε ότι η αστυνομία θα έρθει σύντομα και το μαρτύριο της… τουαλέτας θα τελειώσει γρήγορα. Όμως που να ξέρει ότι το αστυνομικό τμήμα Αστακού κατά τις νυχτερινές ώρες λειτουργεί με έναν μόνο αστυνομικό, που δεν είναι δυνατόν να κλειδώσει το τμήμα και να πάει μόνος του στο «στόμα του λύκου». Έτσι καλείται η μικτή περιπολία από το Α.Τ. Αιτωλικού. Για να φθάσει όμως το περιπολικό από το Αιτωλικό στον Αστακό χρειάζεται περίπου μια ώρα. Τόσο χρειάστηκε να μείνει κλειδωμένος στην τουαλέτα και ο τουρίστας περιμένοντας βοήθεια. Με τόσες ελλείψεις που υπάρχουν στην ΕΛ.ΑΣ., αυτά και άλλα θα συμβούν που προκαλούν γέλια, αλλά και κλάματα για την κατάντια αυτής της χώρας…

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

http://www.aixmi-news.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.