Με απόλυτη ιεράρχηση αναγκών έτσι όπως αυτές έχουν καταγραφεί μέσα από αιτήματα των ίδιων των δημοτών από το έτος 2006, ξεκίνησαν στο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης οδών και τμημάτων του δικτύου .

Το συνολικό ύψος του έργου ανέρχεται στα 40.000 ευρώ, ενώ οι ασφαλτοστρώσεις περιλαμβάνουν τις απαραίτητες βελτιώσεις του οδοστρώματος, ειδικά δε σε σημεία τα οποία παρουσίαζαν τη μεγαλύτερη φθορά λόγω έλλειψης επαρκούς συντήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι εργασίες στο Μεσολόγγι βρίσκονται σε εξέλιξη περιλαμβάνοντας οδούς περιμετρικά του κέντρου της πόλης, ενώ ασφαλτόστρωση γίνεται επίσης και σε οδικό τμήμα του Αιτωλικού.

Το ζήτημα απασχολεί ωστόσο συνολικά το δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, αποτελώντας ταυτόχρονα σημαντικό τομέα της καθημερινότητας των δημοτών.

Για το λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών θα προχωρήσει σε αύξηση των κονδυλίων μέσω του τεχνικού προγράμματος, προκειμένου ν’ αντιμετωπισθούν επαρκώς οι ανάγκες σε κάθε περιοχή του Δήμου.

Ο αντιδήμαρχος Δημ. Μπουσμπουρέλης σημειώνει ότι «Επιτελούμε στοχευμένες δράσεις που έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ξεκινήσει ασφαλτοστρώσεις οδών προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστούν χρόνια, καταγεγραμμένα και διαπιστωμένα προβλήματα τα οποία απαιτούσαν άμεση αντιμετώπιση».

http://www.aixmi-news.gr/

Ακολουθήστε το agrinio24.gr στο GoogleNews. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή!!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.