Πολύ καλό παιχίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες με πάρα πολλές ευκαιρίες,τέσσερα γκόλ στο πρώτο ημίχρονο και τον Αστέρα να εκμεταλεύεται την εμπειρία του και να παίρνει την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο με δύο ακόμη γκόλ απο τον Πατσέα και τον Κοκώνη.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκόλ:

5′ Ο Ζαφείρης εκτελεί φάουλ στο δεύτερο δοκάρι προβολή του Τσιάκαλου άουτ.

Γκόλ: 11′ Ο Αθανασόπουλος κερδίζει τις κόντρες αποφεύγει δύο αντιπάλους και με συρτό σούτ ανοίγει το σκόρ για την γηπεδούχο ομάδα.

Γκόλ: 16′ Ο Ζαφείρης ψηλότερα απο όλους πιάνει την κεφαλιά ύστερα απο εκτέλεση κόρνερ και την στέλνει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το σκόρ.

19′ Ο Κερασιώτης στην προσπαθειά του να διώξει την μπάλα την βρίσκει με το χέρι και ο διατητής καταλογίζει πέναλτι.Το εκτελεί ο Ζαφείρης αλλά δεν καταφέρνει να νικήσει τον Βασιλείου που αποκρούει εντυπωσιακά..

Γκόλ: 26′ Ο Παπαθανάσης εκτελεί φάουλ λίγο έξω απο την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο ‘παραθυράκι’ της εστίας δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Γκόλ: 39′ Αντεπίθεση των γηπεδούχων απο δεξιά και σέντρα στην περιοχή με τον Κουρέλα να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι και με προβολή να ισοφαρίζει το σκόρ.

43΄Πολύ καλό σούτ απο τον Σαγάνα η μπάλα περνάει πάνω απο το δοκάρι.

48′ Δυνατό σούτ του Σαγάνα αποκρούει με δυσκολία ο Κουσκούνης

50′ Δυνατό σούτ του Παπαθανάση αποκρούεται σε κόρνερ απο τον Βασιλείου

58′ Καλό σούτ του Ζαφείρη Μπλοκάρει ο Βασιλείου

61′ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ απο τον Σαγάνα αποκρούει εντυπωσιακά ο Κουσκούνης

65′ Δυνατό σούτ του Παπαθανάση απο το ύψος της περιοχής και εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ απο τον Βασιλείου

Γκόλ: 68′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Β.Κοκώνη που δίνει πάσα στον Πατσέα με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 2-3

74′ Ο Κ.Πεσλής απο καλή θέση μέσα στην περιοχή πιάνει αδύναμο σούτ με τον Κουσκούνη να μπλοκάρει την μπάλα.

78′ Δυνατό σούτ απο δεξιά του Κοκώνη αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βασιλείου

Γκόλ: 85′ Ο Πατσέας κλέβει την μπάλα λίγο έξω απο την περιοχή και δίνει πάσα στον Κοκώνη που πετυχαίνει το τέταρτο γκόλ της ομάδας του.

Διαιτητές: Καραβασίλης,Ασημάκης,Μπάκας.

Ατλαντες:(Α.Ασημάκης)ν Βασιλείου,Αντωνόπουλος,Λεχουρίτης(77′ Κερασιώτης Σ) ,Συσοβίτης,Πεσλής Φ,Πεσλής Κ,Θώδης(56′ Ζαρλακούτης),Σαγάνας,Κουρέλας(83′ Καδούλας),Κερασιώτης Π,Αθανασόπουλος

Αστέρας:( Ν.Κοκώνης) Κουσκούνης,Ξανθόπουλος,Κωστάκης(46′ Πυλαρινός),Πίτλιγκερ,Τσιάκαλος,Παπαθανάσης,Σπυρόπουλος(89′ Σαμψώνας),Βασιλείου,Πατσέας,Κοκώνης,Ζαφείρης