Την νίκη με 1-0 πήρε ο Ατρόμητος που σιγά σιγά βρίσκει τον καλό του  αγωνιστικό εαυτό. Η ομάδα του  Περικλή Παπαποστόλου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες. Το γκολ όμως ήρθε στην επανάληψη όταν στο 60’ ο Παπαποστόλου θα τροφοδοτήσει τον Ευθυμιόπουλο  και ο δεύτερος με ατομική προσπάθεια θα ξεπεράσει τους προσωπικούς του αντιπάλους και θα κάνει το 1-0.

Το φιλμ του αγώνα:

12’ Ωραία μπαλιά του Παπαποστόλου ο Κάκκος Β. από την  γωνία της περιοχής με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

22’ Ατομική ενέργεια του 8 σουτ η μπάλα άουτ.

25’Σέντρα του Κάκκου η μπάλα στον Ευθυμιόπουλο που σούταρε μέσα από την περιοχή η μπάλα περνάει άουτ.

27’ Παράλληλη σέντρα το Βλαχογιάννης  στη πορεία της μπάλα  άουτ.

35’Ωραία ενέργεια του Παπαποστόλου σέντρα ο Γλωσσόπουλος αφήνει στον Ευθυμιόπουλο που με την σειρά του έστρωσε στο Ζαχαρόπουλο ωραίο σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

60’ ΓΚΟΛ Ωραία μπαλιά του Παπαποστόλου στον Ευθυμιόπουλο που μπήκε στην περιοχή ξεπέρασε του προσωπικούς του αντιπάλους πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

70’ Ωραία μπαλιά για τον Ρισβά ατομική προσπάθεια από τον επιθετικό της ΑΕΜ όμως καθυστέρησε και πρόλαβαν να μπουν στη πορεία της μπάλα οι αμυντικοί.

80’ Η ΑΕΜ διαμαρτύρεται για το καταλογισμό οφ σαιντ όπου στην εξέλιξη της φάσης η ομάδα του Μεσολογγίου σημείωσε γκολ.

Ατρόμητος: Χασαπογιάννης, Παπαδόπουλος Θ., Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Κάκκος,Παπαποστόλου(82’ Μπανιάς), Ευθυμιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κάκκος Β., Γλωσσόπουλος(75’ Πετσίνης), Ταμπάκης(89’ Μυλωνάς Σπ.).

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Καραδήμας, Διαμαντόπουλος Χ., Ντρούκας (Ρισβάς), Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Πέκεζ, Αυτζής, Βλαχογιάννης, Ναούμης (Στριμμένος), Ρασμίλ (Πλαστήρας), Πασπαλιάρης.

 

nafpaktianews.gr