Μια πολύ περίεργη υπόθεση απασχόλησε την αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας το βράδυ του Σαββάτου όταν μια γυναίκα γύρω στα 40 μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η γυναίκα η οποία διαμένει στην Αθήνα επικοινώνησε με τους γονείς της που κατοικούν για Ιωάννινα και τους είπε ότι δεν αισθανόταν καλά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr η γυναίκα φέρεται να τους είπε ότι θέλει να φύγει από την Αθήνα και να πάει στα Ιωάννινα με λεωφορείο. Τελικά αποφάσισαν να συναντηθούν στο Αγρίνιο και έτσι η γυναίκα πήρε το πρώτο λεωφορείο από τα ΚΤΕΛ Αθηνών και το βράδυ του Σαββάτο έφτασε στο ΚΤΕΛ Αγρινίου όπου την περίμεναν οι γονείς της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγαν για φαγητό όπου εκεί η γυναίκα τους είπε πως είχε τραυματιστεί και σηκώνοντας την μπλούζα που φορούσε οι γονείς της είδαν να έχει τραύμα στην κοιλιακή χώρα το οποίο ήταν καλυμμένο με γάζα.
Όπως ήταν φυσικό οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου οι γιατροί που την εξέτασαν στα επείγοντα είδαν ότι το τραύμα υπήρχε από την προηγούμενη μέρα και ήταν διαμπερές χωρίς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να έχει πειραχτεί κάποιο ζωτικό όργανο.
Λέγεται ότι η γυναίκα μπήκε στο χειρουργείο για να διαπιστώσουν οι χειρουργοί εάν είχε πειραχτεί ή όχι κάποιο ζωτικό όργανο. Κλήθηκε η αστυνομία και λέγεται ότι στην κατάθεση της στους αστυνομικούς ανέφερε ότι τραυματίστηκε μόνη της με αμβλύ αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα κατάγεται από τα Ιωάννινα και κύκλοι του νοσοκομείου έλεγαν ότι ίσως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

πηγη: agrinionet.gr