Σε ένα παιχνίδι που το ζητούμενο και για τις δύο ομάδες ήταν η νίκη ο Αχελώος Αγγελοκάστρου επιβλήθηκε της Δόξας Καινουρίου με 1 – 0. Το παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας έγινε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες εξαιτίας του δυνατού αέρα και της έντονης κατά διαστήματα βροχόπτωσης. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι μπήκε στο 70΄ με αυτογκόλ του Μπριάνη στην προσπάθεια να απομακρύνει μετά από σέντρα του Στάθη Ζαλοκώστα.
Έτσι ο Αχελώος έχει πλέον 4 βαθμούς σε δύο παιχνίδια με το Γιώργο Ζήκο στον πάγκο και έφτασε τους 16 ισοβαθμώντας στη 12η θέση με τον Αλικυρναϊκό που έχει αγώνα λιγότερο, ενώ η Δόξα έμεινε στους 9.
Η πρώτη φάση που απείλησαν οι γηπεδούχοι έγινε στο 8΄ με το Λευτέρη Καλοκαίρη να “τσιμπάει” από τον Κόκκαλη αλλά από πλάγια γύρισε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα της Δόξας. Τρία λεπτά αργότερα ο Στάθης Ζαλοκώστας έκανε τη σέντρα και ο Λευτέρης Καλοκαίρης πιεζόμενος με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στη συνέχεια η δυνατή βροχή και ο ισχυρός άνεμος δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών και οι δύο φάσεις που έγιναν μέχρι το ημίχρονο ήταν από στημένες φάσεις. Στο 30΄ το φάουλ του Αλεξάκη έφυγε άουτ και στο 41΄ ο Παπαθανάσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπούτιβας έδιωξε και ο Μπριάνης με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και οι φάσεις μπροστά στις εστίες ήταν ελάχιστες. Στο 67΄ ο Στάθης Ζαλοκώστας έκανε προσπάθεια από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Μπριάνης στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1 – 0. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια είχαν βασικό μέλημα να κρατήσουν το γκολ και το κατάφεραν με τη Δόξα να απειλεί στο 88΄ με το σουτ του Μήτσου να φεύγει ελάχιστα άουτ.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Μπαμπάτσικος, Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης Ν., Μπούτιβας Α. (87΄ Ρόμπολας), Βαγενάς, Ζαλοκώστας Λ. (90΄ Αϋφάντης), Αλεξάκης, Ζαλοκώστας Ε., Καλοκαίρης Ε. (93΄ Καραλής Σ.).

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Γιάννης Καραμπούλης): Κόκκαλης Χ., Αυγέρης, Μήτσος, Κωνσταντίνου, Μπριάνης (70΄ Κουτσολάμπρος), Ντίνος, Νικολογιάννης, Μπουρλιάσκος, Σοροβός, Παπαθανάσης, Καγιάντζας.

 

olatagoal.gr