Οι εντυπώσεις του πρώτου 45λεπτου κερδήθηκαν από τον γηπεδούχο Αχελώο Αγγελοκάστρου, αλλά δεν σκόραρε και οι παίκτες του θα… έχουν να θυμούνται τα δύο δοκάρια τους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Φλόγα Παλαιομάνινας ήταν πιο συγκροτημένος και ουσιαστικός, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια άνετη νίκη με 0-3.

 

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς πιο επικίνδυνοι στο πρώτο μισό του αγώνα, με από κορύφωμα τις προσπάθειες των Τσώνη (11΄) και Στάθη Ζαλοκώστα (41΄) που κατέληξαν στο δοκάρι. Η Φλόγα έδειξε πιο σοβαρή από τις αρχές της επανάληψης και ευτύχησε να κάνει γκολ την πρώτη της ευκαιρία. Ήταν το 52΄που το ατυχές  διώξιμο του  Σαγάνα έστρωσε τη μπάλα στο Νάκο, ο οποίος με κοντινό σου άνοιξε το σκορ (φωτο κάτω). Ο Βασιλογιάννης   έκανε το 0-2 στο 70ο λεπτό και το σκορ έκλεισε με το γκολ στο 85΄από τον Φραγκούλη.

ΑΧΕΛΩΟΣ  (Ανδρέας Τσιλίκας): Μπούτιβας Μ., Κωνσταντίνου (46΄ Τσούμαρης), Σαγάνας, Μπέτσικας, Αϋφαντής, Ρόμπολας (46΄ Ζαλοκώστας Λ.), Καραλής Σωτ. (56΄ Καλοκαίρης), Μπαμπάτσικος, Μπούτιβας Απ., Τσώνης,  Ζαλοκώστας Στ.

Στον πάγκο έμειναν οι Χήρας, Τσιλίκας, Παπούτσης, Καραλής Κ.

ΑΟ ΦΛΟΓΑ  (Χρήστος Βασιλείου): Φωτόπουλος, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Ξανθόπουλος, Σαγάνης, Καντάνης Γ., Ξευγένης (70΄ Φραγκούλης), Σωτηρόπουλος, Νούλας, Νάκος (87΄Σταύρου), Βασιλογιάννης  (85′ Κοκκώνης).

Στον πάγκο έμειναν οι Ντίνος, Καντάνης Δ., Αγγελοκωστόπουλος, Μήτσος.

πηγη sportait.gr