Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Νεοχωρίου που πέρασε με σχετική άνεση από το γήπεδο του Αχιλλέα Γραμματικούς για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β κατηγορίας.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη καθώς ήταν απ την αρχή κυρίαρχη της αναμέτρησης με αποτέλεσμα απο τα πρώτα λεπτά να αναγκάσει τους γηπεδούχους να κλειστούν στα καρέ του Κρέστη και με αντεπιθέσεις να προσπαθούν να βγαίνουν μπροστά στο επιθετικό κομμάτι.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι θα ευτυχήσουν να ανοίξουν το σκορ στο 22΄ ύστερα από ωραία συνεργασία των δυο ταλαντούχων μικρών της ομάδας Νιτσάκη Κ. και Χρυσικού Ευ. με τον τελευταίο με άψογο σουτ κεραυνό θα στείλει τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Κρέτση κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι απ το σημείο αυτό και μετά θα πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο με τους Μπανάκα και Τσούκαλη να παίρνουν πρωτοβουλίες και να έχουν δυο χαμένες ευκαιρίες στο 58′ και στο 65′ αντίστοιχα.

Οι Νιοχωρίτες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ με τους Νιτσάκη Κ., Μιχάλη Ν. ,Τριφιάτη, Χρυσικό Ευ. και Δημήτρη χάνοντας για μια ακόμη αγωνιστική πολλές και σημαντικές ευκαιρίες.

Να σημειωθεί πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και ο αγώνας διεξήχθη κάτω από ένα υγιές φίλαθλο πνεύμα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ: Κρέτσης Β., Δρόσος Π. (55′ Κουτσούμπας Π.), Κουλουκούρας Β., Γεραφέντης Ι., Κουλουκούρας Δ., Κουλουκούρας Θ., Κουζέλης Δ., Θεωδορόπουλος Α. (73′ Θεωδορόπουλος Χ.), Κούτσης Ν. (49′ Κανατσούλης Δ.), Μπανάκας Σ., Τσούκαλης Η.

Α.Ε.ΟΙΝΙΑΔΩΝ: Καρατζογιάννης Α., Ζαπάντης Θ. (60′ Αλετράς Ι.), Τσακαλώζος Λ., Ράπτης Ι., Κάκος Φ., Μιχάλης Ν., Τριφιάτης Θ., Παππάς Δ., Χρυσικός Δ. (83′ Ράπτης Ι.), Χρυσικός Ευ. ΝιτσάκηςΚ.(84’Ζώγας.Δ.)

 

http://aitosports.gr/