Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε στο γήπεδο Αντιρρίου με τον Α.Ο. Χάλκειας και ηττήθηκε με 1-0.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι λόγω του αέρα στο γήπεδο του Αντιρρίου με αρκετές καλές φάσεις όμως για γκολ στις δύο εστίες.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι για τις δύο ομάδες αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα εκμεταλλεύτηκε τον δυνατό αέρα πιέζοντας την αντίπαλη ομάδα και πήρε τελικά την νίκη με ένα γκολ του Καλαβρουζιώτη στο 76′.

Κυριότερες φάσεις και το γκολ:

3′ Δυνατό σουτ του Πύθουλα από καλή θέση φεύγει άουτ.

5′ Σέντρα του Ψυχογιού από δεξιά στην περιοχή ο Νταλαπέρας προσπαθεί να διώξει  η μπάλα παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα αλλά παρενέβη ο Κατερινόπουλος και την έδιωξε σε κόρνερ.

17΄Εκτέλεση φάουλ από τον Καλαβρουζιώτη η μπάλα καταλήγει άουτ.

21΄Ο Ι. Μυλωνάς εκτελεί φάουλ και ο Γκασούκας με δύσκολη προσπάθεια αποκρούει σε κόρνερ.

26΄Σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά και με τον Γκασιούκα εξουδετερωμένο πριν προλάβει να πλασάρει ο Ι. Μυλωνάς προλαβαίνει ο Αλμπάνης με προβολή και διώχνει την μπάλα κόρνερ.

32΄Πολύ καλό σουτ του Κάκκου περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

39΄ Κεφαλιά του Κάκκου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

42΄Ατομική προσπάθεια του Ντόβρου από αριστερά κερδίζει και τις κόντρες, πασάρει στον Παπαδόπουλο στην μικρή περιοχή αλλά ο Κυρίτσης πέφτει στα πόδια του και με προβολή διώχνει σε κόρνερ.

44΄Ο Αλμπάνης με σουτ από μεγάλη απόσταση προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Κατερινόπουλο με τον τελευταίο να κάνει εκπληκτική

απόκρουση και με την άκρη των δακτύλων πετάει την μπάλα κόρνερ..

48΄Κάθετη μπαλιά στην πλάτη του ΠΑΟΚ βγάζει τον Καλαβρουζιώτη απέναντι από τον Κατερινόπουλο που πλασάρει αδύναμα με τον τελευταίο να μπλοκάρει την μπάλα..

49΄Πολύ καλό σουτ του Μπιτσικώκου η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

55΄Ο Ντόβρος βγάζει εκπληκτικά τον Παπαδόπουλο απέναντι από τον Γκασιούκα, αλλά αυτός σουτάρει άτσαλα στέλνοντας την μπάλα άουτ.

64΄ Μεγάλη μπαλιά από την άμυνα των γηπεδούχων ο Καλαβρουζιώτης εκμεταλλεύεται τον αέρα και βγαίνει απέναντι από τον Κατερινόπουλο αλλά δεν καταφέρνει να τον νικήσει και πάλι.

67′ Και πάλι μπαλιά από την άμυνα που με την βοήθεια του αέρα φτάνει στην περιοχή των φιλοξενούμενων αλλά ο Ν. Μυλωνάς προλαβαίνει τον Καλαβρουζιώτη πριν πλασάρει διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

70΄Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ από δεξιά τελευταίος αποδέκτης της μπάλας ο Αριστόπουλος που σουτάρει δυνατά και ο Γκασιούκας με εκπληκτική απόκρουση πετάει την μπάλα κόρνερ.

76΄ΓΚΟΛ: Σέντρα στην περιοχή από αριστερά πετάγεται ο Καλαβρουζιώτης και με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

82′ Μπαλιά διώξιμο του Πύθουλα από την περιοχή και ενώ βγαίνουν δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ με έναν της γηπεδούχου ομάδας ο διαιτητής δεν αφήνει το πλεονέκτημα και γυρίζει την φάση πίσω δίνοντας επιθετικό φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Τζάνης, Τσιλίκας, Μπέσιακας

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Α. Καλαβρουζιώτης)

Γκασιούκας, Κάπο, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου, Κυρίτσης (82′ Δαδάνης), Αλμπάνης, Ψυχογιός (65΄ Καλαβρουζιώτης), Κάκκος, Καλαβρουζιώτης, Γιαβρούτας, Μυλωνάς(61′ Παπαδόπουλος).

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Λ. Ζαχαράτος)

Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Διονυσάτος, Νταλαπέρας, Ν.Μυλωνάς, Πύθουλας, Ι.Μυλωνάς (68′ Τασούλης), Μπιτσικώκος (56′ Κόκκοτος), Ντόβρος, Παπαδόπουλος, Μπελεβώνης (61′ Ιορδανίδης).