Στο Αγρίνιο αντιμετωπίζουν τον αγώνα με τους Ακρίτες ως μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία και την αποδίδουν σε δύο λόγους. Στην δική τους κακή εικόνα στο πρώτο μέρος, αλλά κυρίως στην λανθασμένη απόφαση του Δημητρόπουλου και του 2ου βοηθού Δίπλαρη που δεν είδαν ότι η μπάλα πριν την σέντρα του Νιέτο είχε περάσει ολόκληρη εκτός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα επισημαίνουν και μέσω φωτογραφίας που είδε το φως της δημοσιότητας με την «στοπ-καρέ» διαδικασία ότι ο επόπτης ήταν σε λανθασμένη θέση ώστε να μπορέσει να καταλάβει το προφανές.

Μάλιστα στέκονταν στο γεγονός ότι για πολλοστή φορά φέτος καλούνται όχι μόνο να αντιμετωπίσουν τον όποιον αντίπαλο, αλλά και μια εχθρική διαιτησία. Όπως κι αν έχει το… ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, η ευκαιρία χάθηκε και στο Αγρίνιο κρατούν την εκπληκτική και ψυχωμένη αντίδραση μετά το 0-2. Όταν γύρισαν ένα… χαμένο ματς κι έσωσαν τον βαθμό, ενώ πάλεψαν ως το τέλος για την ολική ανατροπή.

Παράλληλα υπάρχει και στεναχώρια για τον σοβαρό τραυματισμό του Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.