Μυστήριο καλύπτει την προέλευση ενός χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο εσωτερικό ενός οχήματος το οποίο εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής καμένο μέσα σε μια φάρμα

Μυστήριο καλύπτει την προέλευση ενός χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο εσωτερικό ενός οχήματος το οποίο εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής καμένο μέσα σε μια φάρμα με ροδακινιές στην περιοχή Παλιός Πρόδρομος του Δήμου Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.

Το χρηματοκιβώτιο ήταν κλειδωμένο και οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας που διενεργούν προανάκριση εκτιμούν ότι προέρχεται από κλοπή και οι δράστες το εγκατέλειψαν επειδή δεν κατάφεραν να το παραβιάσουν! Πιθανότατα κλεμμένο ήταν και το αυτοκίνητο, ίσως γι’ αυτό του έβαλαν φωτιά ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για το μεταλλικό χρηματοκιβώτιο που εκλάπη τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο διέρρηξαν άγνωστοι στην περιοχή της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη και, σύμφωνα με τον υπεύθυνο, περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό.

protothema.gr