Πλούσιο σε θέαμα ήταν σήμερα το απόγευμα το παιχνίδι στον Εμπεσό μεταξύ τουΙδομενέα και του Αμβρακικού Λουτρού. Ο Αμβρακικός κατάφερε και πήρε το τρίποντο μέσα στη δύσκολη έδρα του Ιδομενέα με σκορ 2-5 και μένει στην κορυφή μαζί με τον Παναμβρακικό Μπούκας στους 9 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο με σουτ από πλάγια ο Μακρυπίδης .
20΄Ο Καρακώστας με πλασέ έκανε το 0-2.
38΄Παγώνης σε συνδυασμό με τον Αυγέρη σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή 0-3.
41΄ Μειώνει ο Φαν. Λαγοπάτης 1-3
48΄Ο Τύμπας με σουτ κάνει το 2-3
63΄Κερδίζει ο Παγώνης πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Γώγα 4-2
70΄Ο Αυγέρης σουτ από πλάγια θέση κάνει το τελικό 2-5

Την απευθείας κόκκινη κάρτα είδε ο Λαγοπάτης Π. στο 63΄για την ανατροπή του Παγώνηστην περίπτωση του πέναλτι. Στο 85΄αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Θώδης του Αμβρακικού Λουτρού και ο Ζώης Ε. του Ιδομενέα Εμπεσού, για μεταξύ τους διαμάχη.
Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από γηπεδούχους, φιλοξενούμενους και φιλάθλους, για τα σφυρίγματα του διαιτητή Παναγιωτόπουλου.

Συνθέσες:
Ιδομενέας Εμπεσού: (Καραβασίλης Ι.), Λαγοπάτης Π.(60΄Μπεχλιούλης Ν.), Ζώης Ε., Παππάς Α., Λαγοπάτης Θ., Τύμπας Δ., Καρακασίδης π., Τρυφέρης Κ., Αφαλωνιάτης Λ.(66΄Μανώλης Α.).
Αμβρακικός Λουτρού: (Στασινός), Αλπέντζος Δ., Τσιλίκης Κ.(Τσιλίκης Θ.), Σαλμάς Α., Νεφρός Κ., Νίκας Ε., Παγώνης Ε., Μακρυπίδης Χ., Καρακώστας Χ., Γώγα Κ.(Φονιάς Κ.), Αυγέρης Α.(Θώδης Σ.).

 

ΠΗΓΗ http://e-maistros.gr/