Στις νίκες επέστρεψε ο Πήγασος που επιβλήθηκε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου της Προοδευτικής με 68 – 37. Έτσι η ομάδα του Τζίμυ Ρηγογιάννη βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς σε 5 αγώνες, όμως έχει αγώνα περισσότερο από Παναιτωλικό και Λέων που έχουν το απόλυτο σε 4 αγώνες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο δεκάλεπτο πήγαινε πόντο – πόντο με τους τυπικά φιλοξενούμενους να έχουν το ελάχιστο προβάδισμα με την ολοκλήρωσή του. Το μεγάλο πρόβλημα για τους γηπεδούχους όμως ήταν τα 3 φάουλ που χρεώθηκε ο Λευτέρης Αραχωβίτης. Ο Σεϊτανίδης και ο Ζαμπάρας στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου έδωσαν ένα μικρό προβάδισμα στον Πήγασο και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση ο Σταμούλης Κωστακιώτης και ο Ντίνος Τσιαμάκης. Ο Πήγασος σημείωσε τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα, τρία ο Κωστακιώτης και ένα ο Τσιαμάκης και η διαφορά άνοιξε, φτάνοντας τους 18 στο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να αντιδράσουν στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Πήγασος έβρισκε λύσεις επιθετικά και το παιχνίδι κύλησε χωρίς άγχος για την ομάδα του Δημήτρη Ρηγογιάννη, που έφτασε στη νίκη με το τελικό 68 – 37.

Μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό πόντων για την Προοδευτική ήταν ο Λευτέρης Αραχωβίτης με 10. Από τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Σταμούλης Κωστακιώτης με 19 και ακολούθησε ο Χρήστος Τσάσσης με 10.

Δεκάλεπτα: 13 – 14, 7 – 24, 10 – 17, 7 – 13.

Διαιτητές: Λιότσος – Διαμαντής.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Ζαρκάδας): Αραχωβίτης 10(1), Κατσακιώρης, Τουρλίδας, Πασχάλης 2, Νικάκης 2, Χαντζής 2, Κατερινόπουλος 7, Καββαδίας 3, Ροκοπάνος 3, Γιαννοκώστας, Αρκούδας 8.

ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ (Δημήτρης Ρηγογιάννης): Ρηγογιάννης 4(1), Μπουλούμπασης 5(1), Τσιρώνης, Κόμης, Τσιαμάκης 7(1), Κωστακιώτης 19(5), Μακρής 5, Πετρόπουλος 4, Μήλος 2, Ζαμπάρας 6, Τσάσσης 10, Σεϊτανίδης 6.

basket247 team

 

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.