Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό στο Μεσολόγγι που κέρδισε τον τοπικό Λέων και είναι πλέον μόνος πρώτος και αήττητος στο Νότιο όμιλο της Β ΕΣΚΑΒΔΕ.

Τα παιχνίδι άργησε να ξεκινήσει σχεδόν μια ώρα αφού υπήρξε πρόβλημα με την προέλευση του δεύτερου διαιτητή. Έτσι οι δύο ομάδες είχαν συμπληρώσει 2 ώρες στο παρκέ μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας.Το ημίχρονο βρήκε τις ομάδες με διαφορά τριών πόντων 35-32. Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός μπόρεσε να εγκλωβίσει με την άμυνά τους παίχτες του Λέων, να κυριαρχήσει στο παρκέ και να γείρει την πλάστιγγα προς το μέρος του. Το τελικό σφύριγμα βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 52-65.Καλύτερος παίκτης για τους νικητές ο Βασίλης Σταθόπουλος με 18 πόντους ενώ πολύ καλή εμφάνιση απο τον Γιάννη Τασιούλη με 14 πόντους και τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο με 11. Απο τον Λεων ο Καραντινός σημείωσε 17 και ο Κούσουλας 13.

Δεκάλεπτα: 20-22 , 15-12, 10-18, 7-13

ΛΕΩΝ (Μούτσιος Ηλίας): Γατσώρης, Βουκελάτος, Σαράντος, Δάλλας 2, Καραντινός 17, Σακκάς 6, Βραχάς 1, Σιμώνης, Ζαχαρίου, Κούσουλας 13, Λυμπεράτος 3, Δάλλας 8 (2)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Παπαθανασόπουλος Θ.): Μαυρομμάτης, Πάρδος 7, Μαυρουρύδης, Παπαθανασόπουλος 11, Μακρής, Τασιούλης Ι. 14 (1), Πιστιόλης, Τασιούλης Χ. 4, Καλιακμάνης, Σταθόπουλος 18 (3), Γκρίζης 10, Καραπάνος

Μιχάλης Σταμουλάκης

http://basket247.gr/

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.