Νικήτρια αναδείχτηκε η Δάφνη Μεγάλης Χώρας με σκόρ 3-0 απέναντι στον Α.Ο. Ρηγανά. Οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ενα δυνατό παιχνίδι με τρία γκόλ, τρία δοκάρια και πάρα πολλές φάσεις για γκόλ μπροστά στις δύο εστίες.

Η Δάφνη μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο τέταρτο απείλησε μόλις στο 3′ με σούτ του Πόνε που πέρασε ελάχιστα άουτ και έχασε μοναδική ευκαιρία να μπεί μπροστά στο σκόρ στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν η κεφαλιά του Δημήτρη Μολώνη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ. Μετά το δεκαπεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορόπησαν το μάτς βγήκαν μπροστά και απείλησαν με τον Πελεκάνο σε δύο περιπτώσεις και τον Αναστασίου σε μια ακόμη.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η Δάφνη καταιγιστική χάνει πέντε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να την στείλουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκόρ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με σκοπό να καθαρίσουν νωρίς το μάτς αλλά η τύχη τους γυρίζει την πλάτη στο 48′ όταν κεραυνός του Πόνε μέσα απο την περιοχή τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Η Δάφνη συνέχισε την πίεση ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν κυρίως με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν κινδύνους. Τελικά το σκόρ ανοιξε στο 66′ με τον Δημήτρη Μολώνη να δέχεται την μπάλα αριστερά μέσα στην περιοχή και με πλασέ να κάνει το 1-0. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 73′ ο Πόνε διπλασιάζει τα γκόλ για την ομάδα του με δυνατό σούτ μέσα απο την περιοχή.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και θα μπορούσαν να μπούν ξανά στο παιχνίδι στο 80′ αλλά το δυνατό σούτ του Ντόβα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στο έδαφος χωρίς να περάσει την γραμμή. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λάμπρος Καλογεράκης στο 90′ με πλασέ.
Και για τις δύο ομάδες υπήρχε ενα κοινό στοιχείο. Μέσα στην εβδομάδα είχαν λύσει τη συνεργασία με τους προπονητές τους. Στη Δάφνη μετά τη λύση της συνεργασίας με το Στέλιο Τσίτο τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Βασίλης Ιωάννου. Στην αντίπερα όχθη για τους φιλοξενούμενους μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Ψυλιά, χρέη προπονητή στο παιχνίδι εκτελούσε ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αμπλιανίτης.
Στο 19′ είχαμε ολιγόλεπτη διακοπή λόγω σοβαρού τραυματισμού του Ζήση που μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Διαιτητές:  Β. Παναγιωτόπουλος, Μπρέσιακας, Θ. Ξύστρας.

Το φιλμ του αγώνα.

3′ Σουτ του Πόνε άουτ.
4′ Κεφαλιά του Δημήτρη Μολώνη στο οριζόντιο δοκάρι.
7′ Ο Πόνε μόνος απέναντι απο το Σπυρόπουλο δεν καταφέρνει να τον πλασάρει.
16′ Σουτ του Πελεκάνου η μπάλα δίπλα απο το κάθετο δοκάρι άουτ.
22′ Η μπάλα μετά απο εκτέλεση φάουλ και κόντρες φτάνει στον Πελεκάνο που αιφνιδιάζεται και πλασάρει άστοχα.
25′ Καλό σουτ απο πλάγια του Αναστασίου στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
39′ Κεφαλιά του Γιώργου Μολώνη μετά απο εκτέλεση κόρνερ διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μπαρτζιώκας.
40′ Πολύ καλό σουτ του Νταλακούρα η μπάλα άουτ.
42′ Ο Αλτζερίνης αποφεύγει δύο αντιπάλους στο ύψος της περιοχής και σουτάρει με τη μπάλα να περνάει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι άουτ.
44′ Σουτ του Πόνε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
45+ Σούτ του Doni αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Σπυρόπουλος.
48′ Κεραυνός του Πόνε μέσα απο την περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
52′ Σούτ του Doni η μπάλα άουτ.
57′ Αντεπίθεση με τον Αναστασίου που πλασάρει και τον Καρατζένη να διώχνει σε κόρνερ.
63′ Σουτ του Πελεκάνου βρίσκει όσο χρειαζονταν στο πόδι του Γιόγιου και καταλήγει κόρνερ.
66′ ΓΚΟΛ. Ο Δημήτρης Μολώνης δέχεται την μπάλα αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής και με πλασέ ανοίγει το σκόρ.
70′ Εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου Καλογεράκη η μπάλα φτάνει στο Δημήτρη Μολώνη που βρίσκεται μόνος απέναντι στο Σπυρόπουλο αλλά το πλασέ του φεύγει άουτ.
73′ ΓΚΟΛ. Δυνατό σούτ του Πόνε μέσα απο την περιοχή η μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Σπυρόπουλου και 2-0.
76′ Σούτ του Πελεκάνου ελάχιστα άουτ.
80′ Κεραυνός του Ντόβα λίγο έξω απο την περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος χωρίς να έχει περάσει την γραμμή.
90′ ΓΚΟΛ. Ο Λάμπρος Καλογεράκης απέναντι στο Σπυρόπουλο τον πλασάρει εύστοχα και κάνει το 3-0

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Βασίλης Ιωάννου): Καρατζένης, Καλογεράκης Δ., Κοτσώρης, Γιόγιος, Μολώνης Γ., Νταλακούρας, Πόνε (85′ Μολώνης), Μολώνης Δ., Αλτζερίνης (91΄ Καϊπάνος), Καλογεράκης Λ., Doni.

Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ (Νίκος Αμπλιανίτης): Σπυρόπουλος, Καραχάλιος,Muga (50’ Μπίρκος), Mπαρλίκας, Μπαρτζιώκας, Νικολούζος, Ντόβας, Ζήσης (19′ λ.τ. Τσάμης), Αναστασίου (67′ Πατλιάς), Τσεβόπουλος, Πελεκάνος.