Ανησυχία προκλήθηκε στην ΔΟΥ του Αγρινίου, μετά την διαπίστωση ύπαρξης ρωγμής στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου, από το ισόγειο μέχρι και τον 3ο όροφο, μετά τον σεισμό στην Λευκάδα.

Η Επιτροπή που συστάθηκε από τον κ. Παπαναστασίου για να ελέγξει σχολεία κλπ κτίρια, σήμερα προχώρησε κα σε έλεγχο του κτηρίου της ΔΟΥ και δεν διαπίστωσε κάτι ανησυχητικό.

Παράλληλα το κλιμάκιο επισκέφθηκε εκ νέου το 3ο – 21ο Δημοτικό Σχολείο του Αγρινίου για να ελέγξει και τη στέγη του ιστορικού κτιρίου όπου και διαπιστώθηκαν κάποιες μικροζημιές που κυρίως σχετίζονται με την παλαιότητα και όχι με τον σεισμό της περασμένης Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr το Σαββατοκύριακο πιθανότατα συνεργείο του δήμου θα προχωρήσει σε κάποιες εργασίες αποκατάστασης στο κτίριο του 3ου και του 21ου Δημοτικού.

Το απόγευμα σήμερα θα γίνει έλεγχος στο Αγγελόκαστρο μετά από αναφορές ότι παρουσιάστηκαν ρωγμές σε μια οικία αλλά και στο κτίριο του πρώην δημαρχείου.

Τέλος στον Δαφνιά και συγκεκριμένα στον οικισμό Παλαιοζεύγαρο, ο έλεγχος θα γίνει αργότερα μιας και πρόκειται για ακατοίκητο σπίτι του οικισμού που έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια.

geg-rogmi-doy2

geg-rogmi-doy3

http://www.agriniopress.gr/