Εμπράκτως δίπλα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη βρίσκεται ο Παναιτωλικός, με μια κίνηση που καλεί όλο τον κόσμο να ανταποκριθεί!

Ο σκοπός είναι ιερός και όσα περισσότερα χρήματα συγκεντρωθούν τόσο το καλύτερο. Φίλοι του Παναιτωλικού και όχι μόνο μέσω δημοπρασίας θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν συλλεκτικές φανέλες, αλλά το σημαντικότερο να βοηθήσουν μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για την δημοπρασία… αγάπης κι ανθρωπιάς αναφέρει:

“Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγρινίου «Μαρία Δημάδη», έχει πολύ μεγάλη προσφορά και καλύπτει σημαντικές ανάγκες των παιδιών με ειδικές ανάγκες στην περιοχή. Στο κτίριο που φιλοξενεί τα παιδιά, στον Πεζόδρομο Μανδηλαρά στο κέντρο του Αγρινίου, απαιτείται εξοπλισμός (π.χ. ράμπα αμαξιδίων κ.α.), για την εξυπηρέτηση των μαθητών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλοντας να συνδράμει στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγρινίου «Μαρία Δημάδη», καλεί τους φιλάθλους της να βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν αυτό που χρειάζονται.

Απευθυνθήκαμε σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ή έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ζητώντας να προσφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα για τη διενέργεια δημοπρασίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το σκοπό αυτό. Δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία και την αγάπη τους στα παιδιά, ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Θα δημοπρατηθούν:

Ράφαελ Μπρακάλι: φανέλα της σημερινής ομάδας του (Arouca fc) με την υπογραφή του
Νίκο Μαρτίνες: φανέλα της σημερινής ομάδας του (Western Sydney Wanderers) με την υπογραφή του
Άγγελος Χαριστέας: Φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με την υπογραφή του
Γιώργος Θεοδωρίδης: Φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με την υπογραφή του
Μιχάλης Μπακάκης: Φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με την υπογραφή του
Ανρί Καμαρά: Φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης με την υπογραφή του
Δημήτρης Κυριακίδης: Φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με την υπογραφή του
Γρηγόρης Μάκος: Φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με την υπογραφή του
Κλέσιο Μπάουκε: Φανέλα της Εθνικής Μοζαμβίκης με την υπογραφή του
Αμρ Ουάρντα: Φανέλα της Εθνικής Αιγύπτου με την υπογραφή του
Φανέλα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του

Η τιμή εκκίνησης κάθε προσφοράς είναι 50 δολάρια USA. Μπορείτε να παρακολουθείται την εξέλιξη της δημοπρασίας (γίνεται μέσω του ebay) από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.panetolikos.gr. Η δημοπρασία θα ανοίξει σε λίγες ώρες και ολοκληρώνεται δέκα (10) ημέρες μετά την έναρξή της”.