Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι, σε διάστημα μισής ώρας στην «Εθνική Οδό» Αμφιλοχίας Βόνιτσας με τρείς τραυματίες.

Συγκεκριμένα στο 30ο χλμ. στα Παλιάμπελα οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των τριών επιβαινόντων οι οποίοι μεταφέρθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Βόνιτσας. Μισή ώρα αργότερα στο 3ο χλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας στο γνωστό σημείο παγίδα στον Αη Γιώργη , ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία εξετράπη της πορείας του και ανετράπη λόγω της μηδενικής πρόσφυσης που υπάρχει στο σημείο όταν βρέχει. Από το όχημα βγήκε σώα χωρίς τραυματισμό η οδηγός του αυτοκινήτου. Να σημειωθεί, για πολλοστή πλέον φορά, ότι στο σημείο του Αη Γιώργη δεν πρόκειται για ατυχήματα. αλλά για εγκληματική αμέλεια.

Για μόλις 100 μέτρα άσφαλτο, χρόνια τώρα, άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες άλλοι «βλέπουν το χάρο με τα μάτια». Δεν έχει προηγούμενο η εγκατάλειψη που υπάρχει στο οδικό δίκτυο Αμφιλοχίας – Βόνιτσας αλλά και το τμήμα της ΕΟ που διασχίζει το Δήμο Αμφιλοχίας, από Στάνο μέχρι Συκούλα.

 

http://e-maistros.gr/